Grupul german Bosch, unul dintre cei mai activi investitori străini din România, care are peste 5.000 de angajaţi în companiile locale, va investi 110 milioane de euro într-o fabrică de maşini de spălat în localitatea Simeria.

Investiţia va fi realizată de compania BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului Bosch, şi va crea 700 de locuri de muncă.

“Producătorul de aparatură electrocasnică a achiziţionat un teren de 40 hectare pentru construirea unei fabrici de maşini de spălat. Părţile contractante au convenit să păstreze confidenţialitatea cu privire la preţul de cumpărare”, se arată în comunicatul companiei germane.

Construcţia unei hale de producţie, precum şi a unui centru logistic şi a clădirilor administrative trebuie să înceapă încă din acest an, iar producţia este estimată să demareze în 2020. Fabrica va avea începând cu 2022 o capacitate de producţie anuală de peste un milion de maşini de spălat pentru piaţa europeană. Noua locaţie va fi în viitor pe lângă Germania, Spania şi Polonia, cea de-a patra fabrica de maşini de spălat din Europa.

“În ultimele luni am căutat intens o locaţie potrivită. Proprietatea din Simeria ne oferă condiţii ideale pentru producerea maşinilor de spălat moderne precum şi logistica necesară”, spune Mihai Voicila, director general al filialei BSH din România.

sursa: zf.ro

6 răspunsuri

 1. cristineagoe00@gmail.com' Cristi Neagoe spune:

  Unde se introduc CV-uriile?

 2. djgeohdm6@gmail.com' Gelu Sorin spune:

  Unde se depun cv-urile,mai multe detalii daca se poate

 3. La portar, la intrare in fabrica.

 4. emanuelgavris@yahoo.com' Emanuel spune:

  CV-urile se depun la primaria din orasul Simeria?

 5. miramirabela449@gmail.com' Mocan Mirabela spune:

  Ce externată se cere și ce studii trebuie să ai mă interesează să mă angajez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus