Comisia de examinare va fi compusă din cadre universitare de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara

Spitalul municipal „dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a scos la concurs 17 posturi de asistent medical generalist, la care s-au înscris inițial 118 persoane, trei fiind respinse pentru că la dosarul de concurs le lipseau unele documente.

Proba scrisă a concursului  se va desfășura în data de 19.12.2019 în Amfiteatrul spitalului, începând cu ora 10:00, sub forma de test grilă, cuprinzând 25 de întrebări, cu o variantă de răspuns (a,b,c).  Lucrările care prezintă însemnări de natură să conducă la identificarea candidaţilor se anulează şi nu se mai corectează. Rezultatele probei scrise vor fi afișate la avizierul spitalului în data de 19.12.2019.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie, la registratura spitalului, până în data de 20.12.2019, ora 10:00. Rezultatul soluționării contestațiilor se va afișa în data de 20.12.2019.

La proba interviu vor participa candidații care au obținut 50 de puncte la proba scrisă. Aceasta va avea loc în data de 21.12.2019, începând cu ora 10. Locul desfășurării probei interviu va fi afișat concomitent cu rezultatele probei scrise. Planul interviului va fi întocmit de comisia de concurs în ziua desfășurării acestuia. Rezultatele probei interviu vor fi afișate la avizierul spitalului în data de 21.12.2019. Candidații nemulţumiţi pot depune contestaţie, la registratura spitalului, până în data de 23.12.2019 la ora 10:00. Rezultatul soluționării contestațiilor se va afișa în data de 23.12.2019. Comunicarea rezultatelor finale se va face în data de 23.12.2019.

Managerul Spitalului municipal „dr. Alexandru Simionescu”, Radu Budae, spune că în acest an comisia de examinare va fi compusă din cadre universitare de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara: „Anul trecut, concurenții pentru posturile vacante au fost examinați de cadre universitare de la Târgu Mureș. Acum, am decis să apelăm la profesori de la Timișoara. De menționat că aceștia fac parte benevol din comisii, legislația în vigoare nu ne permite să plătim examinatorii. Pur și simplu, am mers la cele două facultăți și i-am rugat pe profesorii de acolo să facă parte din comisiile de concurs”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus