Sala de sport a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Simeria va găzdui la finalul acestei săptămâni tradiţionala competiţie „Cupa Crăciunului”, destinată copiilor născuţi în anii 2003, respectiv 2004-2005. Nu mai puţin de 14 echipe se vor lupta pentru trofeele şi premiile puse în joc la această a treia ediţie.

Pentru trofeul pus în joc la grupa copiilor născuţi în 2003 se înfruntă opt echipe, împărţite în două grupe. În grupa A se găsesc CFR Simeria I, Universitatea Petroşani, Dacia Orăştie şi Unirea Veţel, iar din grupa B fac parte Arsenal Craiova, Viitorul Abrud, Primavera Deva şi CFR Simeria II. Primele clasate din fiecare grupă vor juca finala mare, cele de pe locul 2 îşi vor disputa finala mica, iar echipele clasate pe locul 3 şi 4 în grupă vor juca partide de clasament. Regulamentul competiţiei este similar celor de la Cupa „Gheorghe Ola” şi Cupa „Gheorghe Ene”, două reprize de câte 30 de minute, fără pauză.

La categoria copiilor născuţi în 2004-2005 vor partici­pa şase echipe, de asemenea împărţite în două grupe. Astfel, din grupa A fac parte CFR Simeria I, Viitorul Sibiu I şi Primavera Deva, iar din grupa B, Arsenal Craiova, CFR Simeria II şi Viitorul Sibiu II. La fel ca la categoria 2003, primele clasate îşi vor disputa finala mare, cele de pe locul 2, finala mică, iar echipele clasate pe locul al treilea vor juca pentru stabilirea locurilor 5-6. La această categorie de vârstă se vor juca două reprize de câte 20 de minute, similar cu regulamentul de la Cupa „Gheorghe Ola” şi Cupa „Gheorghe Ene”. Competiţia este organizată de clubul CFR Simeria, în colaborare cu Primăria oraşului Simeria.

zvj.ro

foto: http://ext.pimg.tw/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus