Dosarul se judecă pe fond la Judecătoria Hunedoara

Următorul termen de judecată va fi în data de 22 august. Și aceasta pentru că inculpatul a cerut amânare ca să își poată angaja un apărător. În 3 august instanța a decis amânarea judecății întrucât inculpatul nu își angajase un apărător, motiv pentru care judecătorul a decis să trimită Baroului Hunedoara o adresă prin care se solicita angajarea unui avocat din oficiu. Astăzi, inculpatul a avut apărător din oficiu, dar a cerut amânare ca să își poată angaja un avocat ales. Dosarul privind jaful de la Castelul Corvinilor se judecă pe fond la Judecătoria Hunedoara. Gabriel Gal, în vârstă de 30 de ani, din Hunedoara, a fost trimis în judecată pentru furt calificat.

Vă reamintim că în noaptea de 1/2 mai din incinta Castelului Corvinilor, prin spargerea unui geam, a fost sustrasă din casa de bilete suma provenită din încasări. Câteva zile mai târziu, polițiștii l-au arestat din spitalul de la Hunedoara pe Gabriel Gal, un tânăr în vârstă de 30 de ani, care fusese operat la un picior. Acesta a declarat că s-a rănit în urma unei altercații. Asupra sa au fost găsiți doar 1.800 de lei, iar restul banilor – nici până astăzi.

La sfârșitul lunii iulie, Consiliul Local Hunedoara a decis ca Primăria să se constituie parte civilă în acest dosar, suma pe care o cere în instanță este de aproximativ 174.000 de lei.

Gabriel Gal este în continuare în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus