Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora.

Activitatea de la deponeul de la Bârcea Mare va fi gestionată de o societate, SC Depo Ecologic Hunedoara SA, o firmă al cărei acționariat va fi format din Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Orașului Simeria.

„În cursul lunii mai sunt prevăzute 3 săptămâni de training pentru cei care vor gestiona activitatea de la deponeul de la Bârcea. În același timp, vom începe transportul deșeurilor din Valea Jiului și depozitarea definitivă în deponeul de la Bârcea. Noi vom face și ecologizarea din zona deponeului din Valea Jiului. Se continuă operațiile de licitație pentru operatorul privat care va gestiona deponeul de la Bârcea. Cred că și societatea care va câștiga va fi mulțumită să preia o parte dintre oamenii care deja vor fi familiarizați. În același timp, se vor desfășura licitațiile pentru transportul de pe cele patru zone”, a declarat luni, președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora.

„Vor fi rugăminți din partea altor județe, pentru că situația generală a acestor facilități este într-o criză de excepție în toată România”, a adăugat președintele Bobora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus