Mircia Muntean și-a lansat echipa pentru Deva cu un slogan demn de tot râsul.

„Ne întrebăm, de peste 20 de ani, încotro se îndreaptă această țară, de ce nu avem candidați care să construiască, de ce ne vindem țara și de ce trăim prost? De peste 20 de ani suntem nemultumiți de cei care conduc destinele comunităților în care trăim și al țării”, se lamentează fostul primar 4×4 al Devei, uitând că el a condus 16 ani municipiul reședință de județ.

Cât despre slogan, el face toți banii: „NOI NU STIM SA FURAM, NU VREM SA MINTIM, NU PUTEM SA FIM NEPASATORI!”

Aici are dreptate: nu știe să fure! Dacă știa, poate că nu îl prindeau… Cât despre miniciuni, mai spuneți-ne-o o dată pe aia cu Jenică, șoferul.

(Știm că e neverosimil, dar fotografia și textul de mai sus sunt autentice și fac parte din campania de imagine a lui Mircia Muntean).

12 răspunsuri

 1. Mai tinereilor voi stati linga Mircia?Minciuna,hotia si nepasarea este parte din codul genetic al acestui nesimtit.Grav este ca in timp sa constatat ca este si contagioasa.Aveti doua sanse,sa va izolati sau va vaccinati si stim cu cine avem de-a face.

 2. #manipularea prin – presa-aservita unor politicieni!

  Singurii care pierd sunt „consumatorii de presa“, care in loc sa primeasca pentru banul platit o relatare corecta, critica, echidistanta, sunt manipulati in directia intereselor dominante ale momentului.

  • Monalise Hihn spune:

   Numărul dosarului: 1634/300/2005
   Părțile din dosar:
   • MAN IOSIF – Inculpat
   • MAN IOSIF CLAUDIU – Inculpat
   • MUNTEAN MIRCIA – Inculpat
   • BOLDOR OVIDIU HORAŢIU – Inculpat
   • MORARU CORNEL – Inculpat
   • MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE – Parte civilă
   • AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR – Parte civilă
   • ZHOU HONGBO – Parte civilă
   • AL ZUHAERI RAFET HAMID – Parte civilă
   • POPESCU (fost BĂLĂUŢĂ) TUDOR HOREA – Parte civilă
   • POENARU DANIEL – Parte civilă
   • VLĂSCEANU IONUŢ DANIEL – Parte civilă
   • RADU RADU – Parte civilă
   • AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ – Parte civilă
   • SC GENERALI ASIGURĂRI SA – Parte civilă

   Obiectul dosarului:
   abuz în serviciu în formă calificată (art.248 ind 1 C.p.)

   Detalii soluţie: I. În baza art. 248/1 Cod penal cu aplicarea art. 74 alin.2 rap. la art. 76 alin. 2 Cod penal condamnă pe inculpatul Muntean Mircia (cu date de stare civilă), la 4 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a şi b Cod penal pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei principale. În baza art.71 Cod penal, interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, exerciţiul drepturilor prevăzute de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a şi b Cod penal. În baza art.86/1 alin.1 şi 2 Cod penal dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate inculpatului Muntean Mircia pe durata unui termen de încercare de 6 ani, stabilit în condiţiile art.86/2 Cod penal. În baza art.86/3 Cod penal dispune ca pe durata termenului de încercare inculpatul Muntean Mircia să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Hunedoara conform programului stabilit de acesta; b) să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. În baza art.359 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art.86/4 Cod penal privind revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. În baza art.71 alin.5 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare.
   VI. În baza art.346 raportat la art.14 alin.1 şi 3 lit.b Cod procedură penală, admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Statul Român reprezentat de Ministerul Finanţelor Publice şi obligă, în solidar, inculpaţii Muntean Mircia şi Man Iosif Claudiu (în calitate de moştenitor al inculpatului Man Iosif – decedat, în limita acceptării succesiunii sub beneficiul de inventar, conform certificatului de moştenitor nr. 27 din 06.03.2006 eliberat de BNP Ana Orsa şi rectificat conform încheierii 2659 din 06.04.2006), la plata sumei de 333.743 USD sau echivalentul în lei al acestei sume la data plăţii efective, la care se adaugă dobânda de referinţă a BNR, calculată de la data de 25.03.1999 până la data plăţii integrală a debitului către partea civilă. VII. În baza art. 14 alin. 3 Cod procedură penală dispune: – anularea titlurilor de proprietate nr. 44393/86/1.03.1999, 44393/88/1.03.1999, 44393/87/1.03.1999; – anularea celor trei procese verbale de punere în posesie în zona Bejan aflate la filele 32, 33, 34 din vol. VII de urmărire penală, pe numele Man Iosif, Pop Aurel, şi Panduru Carol; – anularea celor trei procese verbale de punere în posesie pentru câte 1000 mp. Fiecare, pe numele Man Iosif, Pop Aurel, şi Panduru Carol, aflate la filele 44, 45, 46 din vol. III de urmărire penală, şi anexa 6 aferentă; – anularea tranzacţiei din 25.03.1999 între Primăria mun. Deva, Comisia Judeţeană pentru aplicarea Legii nr. 18/1991, Comisia Locală pentru aplicarea Legii nr. 18/1991 şi Pop Aurel, Man Iosif, Panduru Carol; – anularea contractului de vânzare-cumpărare încheiat de către Man Iosif cu Shell România SRL la data de 12 mai 1999; – anularea autorizaţiei de construcţie nr. 598/13978/23.08.1998.
   Pronunțată în data de 17 iulie 2013, pe fond.
   În 24 septembrie 2013, Înalta Curte de Casație și Justiție:
   Detalii soluţie: Decizia penală nr.179 Respinge, ca nefondate, recursurile declarate de partea civilă Ministerul Finanţelor Publice, de inculpaţii Boldor Ovidiu Horaţiu, Muntean Mircia şi Man Iosif Claudiu şi de recurenţii Panduru Carol şi Pop Aurel împotriva sentinţei penale nr. 703 din 17 iulie 2013, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia Penală, în dosarul nr.1634/300/2005

   • poe_company@yahoo.com' Poenaru Liliana spune:

    Numele meu este Poenaru Liliana. Sunt sotia lui Poenaru Daniel care a fost parte vatamata in dosarul amintit de dvs. Toti inculpatii din dosar ne-au furat 6 ani de munca cinstita si ne-au imbatranit cu 15 ani intr-o fractiune de secunda cand ne-a fost confiscata masina. Masina care valora in 2003 cat un apartament de 3 camere. Nici la ora la care va scriu masina nu am reusit sa punem in legalitate masina. Si acum asteptam o adresa catre RAR de la DIICOT ca sa fie eliberata o alta carte de identitate cu seria reala a masinii. Instanta ne-a respins cererea de despagubire. Nici macar la fier vechi nu o putem da pt.ca nu avem inca acte. Dar ce stie acest Vlad Tepes.

 3. Spuma_marii@yahoo.com' Raman Prostanac spune:

  Mircia nu stie sa fure? Nu stie sa conduca beat, dar sa fure stie! Si are si pe cine invata.
  Bai, frate… asta e CONDAMNAT! E INFRACTOR.

 4. Din ciclul “Noi nu stim fura!” norocul lor ca este unul care stie. Lipseste din imagine Jenica, cred ca l-a alungat dupa ce a spus tot, poate si cainele ar fi spus ceva daca ar fi putut vorbi, cum l-a carat el in brate de speriat ce-a fost:)))

 5. dani66@yahoo.ro' Dănuț Stridu spune:

  Umărul lui drept a dat mega-tunul de la Germisara. Avea si dosar penal… Dar fetele? Cine sunt fetele? Prospaturi politice?
  Jalnic…

 6. #manipularea prin – presa-aservita unor politicieni!…

  ” O jurnalista a unui site de stiri si a postului de radio Europa FM a fost reclamata la politie de PSD Hunedoara pentru ca in ziua alegerilor a postat pe Facebook rezultatele de la sectia de votare din Noua Zeelanda. Jurnalista Monalise Hihn (foto medalion) a fost chemata joi la audieri la Politie in urma acestei plangeri. PSD Hunedoara sustine ca aceasta postare ar fi fost de natura sa influenteze electoratul in ziua votului… CONTINUĂ pe ReporterVirtual.ro ”
  SURSA: http://www.paginadepolitica.ro/tag/monalise-hihn/….
  Noi, cei care am tacut aproape 40 de ani, sperand ca va fi bine, venim acum si va spunem ferm si sincer: a sosit momentul sa ne auziti si pe noi! ADEVARATA SCHIMBARE ÎNCEPE ACUM!…NU PUTETI SA NE PROSTITI “STIMABILA DOAMNA”!

  • Monalise Hihn spune:

   Of, Doamne! Stimate domn „Țepeș”, spre deosebire de dumneavoastră, mare „bărbat” sunteți că vă ascundeți după un pseudonim, mie nu mi-e frică să-mi semnez cu propriul nume tot ceea ce scriu. Liniștiți-vă, m-au reclamat și cei de la PDL, iar primarul în funcție al Hunedoarei, Viorel Arion, pe atunci deputat, m-a dat în judecată.
   Așa vreți să vorbiți, ascunzându-vă după „Țepeș”? „Bărbați”, nu glumă!

 7. Tepes esti Mircia cumva?Nu cred,scrii un pic mai corect ca el!Apárá-l domnule,voteazá-l cá-i de viitor papagalu!Nu stie sá fure(ha ha),nu-i bai ínvatá repede!Ce-i mai grav cá nu prea mai au ce fura prin Hd,or furat tot,cu mentorul Molot!Ceva fonduri Europene, páná mai vin si alea!

 8. Incompetenti : Nici sa fure nu stiu ! Atunci ce cauta in politica ? 🙂 😉 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus