SURSE: Șeful IGPR nu a prelungit perioada în care comisarul șef Liviu Gabriel Dumitru a fost împuternicit la comanda Centrului Chinologic din Sibiu.

Comisarul șef Liviu Gabriel Dumitru a ocupat pentru o perioadă de 6 luni funcția de director adjunct al Centrului Chinologic de la Sibiu.

Mutarea a fost valabilă o perioadă de 6 luni începând cu data de 17 februarie 2016. Pe 17 august, perioada ede împuternicire a expirat, iar din 18, Liviu Dumitru este din nou șef al IPJ Hunedoara.

Comisarul șef Liviu Gabriel Dumitru este Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara din data de 17.06.2008.

3 răspunsuri

  1. Georgebriscu@gmail.com' Sclav de berevoiesti spune:

    O decizie corecta! Ce s-a intamplat cu seful i.p.j.arges referitor la cazul cu sclavi de la Berevoiesti?!Nimic! Iar aici la noi pt un borfas ca Palesica si o fricoasa toata lumea este anchetata si mutata.Halal logica si profesionalism!

  2. TRAIASCA MAFIA SI STATUL POLITIENESC MAFIOT!!!!
    Ce secretari de stat are si TOBA…..
    Sau DUMITRU o fi coleg de “doctorat” cu TOBA, OPREA. PRICOPIE(ala cu vulpea care-i alapta pe REMUS si ROMULUS), etc…????!!!!!

  3. Da, traiasca Politia si Mafia Interlopa !!! Dar sa mai traim si noi ca sa ne chinuim sa le asiguram in continuare salariile si pensiile pentru unii si carnea de tun pentru ceilalti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus