Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, conducerea PSD Hunedoara l-a prezentat pe candidatul la funcția de primar al municipiului Deva, Petru Mărginean.

Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, l-a prezentat pe candidatul partidului la alegerile parțiale din 5 noiembrie 2017.

„PSD este un partid mare, cel mai mare din România, cel mai mare și puternic din județ. După o perioadă de 8 luni de zile de frământări, de prezentări de candidați, de pregătiri, iată-ne într-o situație inedită în care Comitetul Executiv Județean a transmis la centru cele două propuneri. Am discutat cu peste 60% din membri. Nu-mi este indiferentă soarta municipiului Deva, trebuie să găsim o administrație care să poată face lucruri bune pentru cetățeni. Cu cele două propuneri am fost la conducerea partidului, am prezentat sondajul și s-a luat hotărârea ca să îl susținem pe Petru Mărginean. BPN a fost convocat marți, dar am fost mandatat de conducere să vă anunț că avem susținerea pentru a face demersurile”, a declarat președintele PSD Hunedoara.

Liderul PSD Hunedoara spune că decizia nu a fost una ușoară, dar că este cea mai bună pentru Deva și pentru PSD. Mai mult, în ceea ce-i privește pe cei trei foști pretendenți, Nistor a precizat că partidul va rămâne alături de aceștia.

„Nu este o hotărâre ușoară, este o hotărâre cu multă responsabilitate. Le mulțumesc celor 3 foști concurenți Stoica, Moș și Barb care se bucură în continuare de respectul nostru, vom fi alături de ei. Faptul că nu au reușit să lămurească electoratul ne-a determinat să atragem la PSD un om cu care putem câștiga alegerile. Îmi doream să găsim unul din interior, dar nu putem pune un candidat cu care să nu câștigăm alegerile, ar fi sinucidere curată. Rănile se pot vindeca”, a mai spus Laurențiu Nistor.

Petru Mărginean a prezentat motivele pentru care a decis să accepte propunerea PSD.

„PSD a fost singurul partid care mi-a făcut o ofertă concretă. Suntem compatibili indiferent că unii dintre noi am fost pe alte culoare politice. Deva astăzi este și poate deveni, dacă nu suntem atenti, un oraș captiv. Noi, împreună, și s-a demonstrat cât am fost primar, că PSD prin consilierii locali a fost conștient de proiectele majore care au dus la dezvoltarea Devei. Nu au fost scandaluri, acuze, injurii”, a declarat Petru Mărginean.

 

6 răspunsuri

 1. Niste monstri!
  Oameni nu pot fi numiti in niciun caz!

 2. iară v-a monta bube pe străzi, iară v-a rupe terasele de lângă primărie, iară v-a băga
  groaza în comercianți, iar v-a opri orice inițiativă de afacere. Dacă el si-a falimentat firmele care le-a avut (vezi SIMACO) urăște orice mică afacere. A inchis PROFI care functioneaza la hotel Deva pentru niste motive absurde. Firma fiind puternica a reușit să nu se dea batuta. A reusit sa-i alunga pe cei cu o toneta de șaorma de langa Bancpost. A demolat un chioșc, construit elegant din termopane, tot in zona respectiva. Am auzit ca strabunicul lui era țigan din secuime. Cred ca nu trebuie ales.

 3. am auzit ca le are cu Martorii lui Iehova. Daca toti pocaitii si tiganii voteaza s-ar putea sa avem surprize.

 4. Bogdaneii au lovit iar…dar la PSD.
  Doamne ajuta.
  Sa vedeti si voi cum e.

 5. Cele mai vechi doua meserii din lume , au multe in comun ! 🙂 🙂

 6. Daca unul din cei 3 purcelusi ,pardon candidati iesea primar va imaginati cum il asculta pe nistor care isi permite sa-i umileasca public spunand ranile se pot vindeca….Deci cei 3 umiliti nu conteaza pt nistor . Cum marginean interpreteaza orice partitura (liberala,pesedista,pmp-ista) fara jena pt nistor de fapt a fost momentul sa-si faca umpic de reclama pe la Bucuresti cu mana lui forte din teritoriu pandind probabil vreun post de locotenent al lui dragnea numai de el stiut…
  PS Dupa alegeri cei 3 turcesti vor fi binenteles recompensati …ceva directoras pe la Mintia , ceva deconcentrate chiar viceprimar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus