Hunedoara Liberă lansează provocarea de a răspunde la întrebarea care domină scena politică a toamnei în județul Hunedoara.

Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Devei la alegerile din 5 noiembrie 2017?

View Results

Loading ... Loading ...

18 răspunsuri

 1. membru.simplu@Yahoo.com' Un membru simplu spune:

  D-lui administrator site….la ora 15.33 am accesat pagina dvs. La sondajul daca voi merge la vot in 05.11.2017 am votat, iar la cel pt primar surpriza….apar ca si cum as fi votat…culmea cu altcineva decat as fi dorit eu….fara a vota in prealabil. Oare de ce?

 2. oricare numai Petru Marginean nuuuuu. V-a trage de terasele de lemn, v-a omori orice initiativa a unor oameni care vor sa deschida o afacere. V-a pune movile pe strazi ca sa ne rupem masinile. Este de o aroganta inimaginabila. Strabunicu lui (din partea mamei) era tigan din secuime. El se da ca dupa mama este ungur. Tenul il tradeaza.

 3. De unde e davidoni asta pe primul loc? :))

  • Pai de ce n-ar fi? (: A organizat un festival de muzica cu mai multe editii, un concurs pentru biciclisti), cunoaste mediul de afaceri (are afacere proprie de 8 ani, in momentul de fata cu 40 de angajati si proiecte atat in Ro cat si afara), e creativ (vezi pictura murala pe care a facut-o la Liceul Sigismund Toduta). Si determinat. Si sprijinit de o echipa profi, din ce in ce mai profi, din USR, din tara, care garanteaza pentru onestitate si integritatea Dlui Davidoni in functia de primar. Si nu-n ultimul rand, e tata si are 2 fetite adorabile. Eu l-as vota fara ezitare. Pacat ca nu-s din Deva (:

   • Daca ce spui este 100% adevarat, Dl Davidoni ar fi facut mai bine sa candideze ca independent fiindca USR si-a dat masura in capitala unde a candidat la primarie (subminand sansele PNL), a castigat o multime de locuri de consilieri care apoi si-au uitat promisiunile facute bucurestenilor si au candidat pentru Parlament. Unde acum se remarca prin fripturism, incoerenta ideologica si iresponsabilitate politica. Pragmatic vorbind, in eventualitatea ca ar castiga, n-ar avea nici o sansa sa conduca eficient o primarie cu un Consiliu controlat de PSD. Pentru asta, un independent onest si competent ar fi mult mai potrivit.

 4. Succes domnului Florin Oancea

 5. Bună ziua, de ce nu mai apare ca opțiune de vot candidatul USR?

 6. annaklars11@yahoo.com' Anna thomas spune:

  Florin OANCEA PRIMAR! Succes!

 7. Petre Marginean a falimentat 4 firme cea mai cunoscuta a fost firma Simako ,a ajuns sef la o fundatie Salvital unde are 120 milioane salariul lunar ,un ONG care fura practic din banii SMURD,banii publici sunt trecuti prin Salvital de unde sunt dijmuit de Marginan in interes propiu, de unde credeti ca a avut el bani care a dato afara din apartament chiar pe mama lui sa cumpere televiziunea localala Antena 1 Deva

 8. omul securistului Voiculescu sa il votam?
  ce ai facut tu cu adevarat in viata ta?falimente si divorturi!
  un om duplicitar ,se simte si dupa palmele vesnic ude!

 9. PETRU MARGINEAN ESTE CEL MAI BUN CANDIDAT, A FACUT IN 4 ANI CAT MIRCIA IN 16 ANI. APROPO MIRCIA IN PRIMUL MANDAT NU A FACUT NIMIC DECAT SA SE PLIMBE PRIN LUME/INSULE.

 10. Asa a patit si sotia mea a votat la o rubrica iar la celelalte era votat deja dar ea nu a accesat acele rubrici

 11. Si eu vreau sa castige domnul Davidoni! Avem nevoie si de oameni intelectuali!

 12. a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care s-a retras si si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus