Cum s-a dat de gol suspectul.

Jandarmeria hunedoreană informează că, miercuri, în jurul orei 16.30, la sediul Postului de Jandarmi Montan Straja s-a prezentat o persoană de sex masculin recomandându-se ca fiind de la S.P.P., care a cerut permisiunea de a folosi toaleta din sediul postului. „Jandarmilor aflaţi în serviciu li s-a părut suspect, au legitimat persoana stabilind că se numește G.A.G. și fiindcă avea mențiuni operative active și un comportament suspect i-au cerut să le prezinte conținutul bagajului, moment în care au observat mai multe bancnote de 1, 5, 10 și 50 de lei, pomelnice si alte obiecte bisericești”, spun eprezentanții IJJ Hunedoara. 

Jandarmii s-au deplasat la schitul Straja din stațiune unde, după ce au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere au observat că persoana respectivă a sustras bunurile din interiorul bisercii.
Întrebat despre fapta comisă susnumitul a refuzat să facă orice fel de afirmație sau să dea vreo declarație precum și să semneze orice act procedural sau de altă natură.
Bunurile sustrase și suma de 980 de lei au fost ridicate de la numitul G.A.G. şi predate numitului I.G. – starețul schitului.
Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Lupeni în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus