Primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu, şi-a înaintat marţi demisia din funcţia de preşedinte al filialei locale a PSD: "Consider că este un pas important pentru reformarea clasei politice."

Dănuţ Buhăescu a declarat pentru HunedoaraLiberă.ro că nu a luat această decizie din vitejie şi doar pentru că aşa trebuie. Edilul, pătruns de dorinţa de reformare, vrea să dea un semnal în acest sens fiindcă nu i se pare corect să fii simultan primar şi şef de partid.

“Mi-am depus într-adevăr demisia din funcţia de lider al PSD Uricani. Vin în sprijinul reformei în partid. Consider că este un pas important pentru reformarea clasei politice. Funcţia executivă nu trebuie amestecată cu munca din partid. Mi se pare un lucru de bun simţ să renunţ la funcţia de lider, deşi rămân simplu membru de partid. Este un început şi aş vrea să devină o continuitate. Sper că vor mai fi şi alţi primari, nu neapărat din PSD, care mă vor urma”, a declarat pentru HunedoaraLiberă.ro Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani.

danut buhaescu

Până la organizarea unor noi alegeri, Dănuţ Buhăescu va asigura interimatul la şefia PSD Uricani.

FOTO: zvj.ro

5 răspunsuri

  1. cine stie de ce si-a dat demisia,cand a candidat la functia de presedinte a PSD Uricani din trei sute si ceva de delegati , sase au votat impotriva…….6 luni de zile a incercat sa afle cine erau cei sase -))))))))))))))) , o fi DNA prin zona?

  2. acum sa vedem si cand vor fi alegerile……….daca sunt in 2017? -))))))))))))

  3. ma refer la alegerile pentru presedintia PSD Uricani……..fac aceasta precizare fiindca mi s-a spus pe chat privat ca nu sunt alegeri in 2017

  4. Pingback: Primul primar al PSD care renunță la funcţia politică - Vocea Transilvaniei

  5. Pingback: Primul primar al PSD care renunță la funcţia politică | Evenimente Locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus