Deveanul Călin Bârcean şi Pragu' de Sus susţin regulat spectacole și au colaborări cu invitaţi precum: Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Marius Bațu.

“Premiantul din acest weekend este un om cu suflet mare în care se pare că încape întreaga lume. Vă propunem să ne întâlnim cu acest om să-i spunem că e minunat, că suntem mândri de el și că-l susținem, fie chiar și moral, în ceea ce face. Sâmbătă, 09 mai, de la ora 11.00, domnul Călin Bârcean vine să-l cunoaștem. Aveți ocazia să-l priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal dincentrul Devei”, spun reprezentanţii Campaniei “Premianţii fără Premii”.

Nucleul trupei Pragu’ de Sus s-a format la Timişoara în anul 2003. În 2014, Pragu’ de Sus alături de Adrian D. Faustin realizează videoclipul piesei “Clipele trăite”, fiind și o premieră tehnică în peisajul autohton, prin rezoluția 4K a imaginii.

În paralel cu propriile creaţii muzicale, trupa a dezvoltat un repertoriu de piese preluate din muzica românească şi internaţională. 

Îi puteți întâlni pe marile scene, la festivaluri sau concerte în aer liber, în cluburi, pe terase sau la diverse evenimente private. Pragu’ de Sus acoperă un repertoriu care poate fi adaptat oricărei situații și prezintă o componență flexibilă, de la FORMULA STANDARD DE 4 (tobe, chitară bas, chitară electrică, clape), la formula TRIO ACUSTIC (cajon, chitară bas, chitară acustică) sau la varianta „ARTIST SOLO CĂLIN BÂRCEAN”.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus