O singură persoană a decedat de gripă, la Petroșani

Până la această oră situația bolnavilor și a suspecților de gripă este de 32 persoane, de la începutul anului 2019.

Primul caz de deces a fost înregistrat la Petroșani – gripă tip AH1N1 – bărbat, de 56 ani, internat în SU Petroșani, nevaccinat și cu alte afecțiuni, a primit tratament antiviral .

4 cazuri confirmate gripă tip AH1N1- 2 cazuri (SJU Deva) – 79 ani, sex feminin, nu a fost vaccinată; prezintă afecțiuni cronice, un caz – 28 ani, sex masculin, nevaccinat și 2 cazuri (Spitalul Municipal „dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara) – 31 ani, sex masculin, nevaccinat și – 53 ani, sex masculin, nu a fost vaccinat; prezintă afecțiuni cronice.

Un caz confirmat gripa tip A (test rapid – copil 8 ani; care nu a fost internat în județul Hunedoara, ci la Clinica de Pediatrie Timișoara; pacient cu diabet zaharat, nu a fost vaccinat.

Cinci cazuri confirmate gripa tip A H3 – 3 cazuri (Spitalul Municipal „dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara) – 1 caz, 64 ani, sex masculin, nu a fost vaccinat; prezintă afecțiuni cronice,- 1 caz, 56 ani, sex masculin, nu a fost vaccinat; prezintă afecțiuni cronice – 1 caz, sex feminin, nu a fost vaccinată și 2 cazuri (SJU Deva) – 54 ani, sex masculin, nu a fost vaccinat; prezintă afecțiuni cronice și un caz, 77ani, sex masculin, nu a fost vaccinat; prezintă afecțiuni cronice.

10 cazuri pentru care s-a infirmat cu laboratorul gripa.

11 cazuri pentru care nu s-a primit încă rezultatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus