Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ E atât de „meseriașă” directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Județean de Urgență Deva, încât a dat ambele probe ale examenului, că n-a fost concurs atât timp cât a candidat singură, în aceeași zi. Cică să scape mai repede! S-a încălcat un pic legea? Eh, legea sunt eu!, pare să spună cel care conduce de fapt spitalul. Cine să fie oare?!

→ Nea ALDE Neluțu Ardelean a învins. În sfârșit s-a făcut amploaiat public. Și cât s-a luptat! Acum, mai are de trecut un hop – să-l prindă în dispoziție bună pe Tăriceanu ca să-i dea SERVICI la Prefectură.

→ A venit vacanța parlamentară. Oare ce-or face aceia ce produc legi în numele hunedorenilor? Clar, „Regina – coana Leonora” va fi ziaristă. Ne gândim că „Sfântul” și „Nănașa” vor strânge gunoaie prin Deva, dacă nu cumva vor da și ei drumul la lifturi sau se vor poza lângă bazine, pe la ștrand. Ceilalți vor dormita, că nu prea au interese în zonă.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Un răspuns

  1. Daca o cheama si Pruna si Doaga e clar ca e “meseriasa”!
    Dar si mai “meseriasa: e comisia care a valdat-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus