Începând de astăzi, Crucea Roşie Română extinde posibilitatea de a sprijini Apelul Umanitar pentru Nepal, prin contribuții la numărul scurt de sms 8829, unde se pot face donații de 2 euro/sms în toate cele trei linii de telefonie mobilă, Cosmote, Orange şiVodafone.

Conturile speciale în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romana: LEI: RO14BRDE410SV34436474100 

EURO: RO02BRDE410SV34436714100.

Luni, 27 aprilie, Crucea Roșie Română a lansat un Apel Umanitar de Urgenţă pentru a susţine financiar eforturile de intervenţie în urma cutremurului din Nepal. Rapoartele de până acum arată că zeci de mii de persoane au fost afectate de acest cutremur, iar acum se luptă să supravieţuiască din cauza lipsei de hrană, adăpost și apă potabilă.

În acest moment, voluntarii Crucii Roșii din Nepal ajută miile de victime ale dezastrului, contribuind la căutarea persoanelor dispărute, la asistenţa medicală a răniţilor și furnizand pături, prelate, apă potabilă, articole de igienă și alte materiale pentru adăposturi.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus