Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestația la executare înaintată de Monica Georgescu.

Monica Georgescu a contestat pedeapsa la fel ca și fostul secretar al județului, Dan Daniel care a scăpat de condamnare după ce judecătorii au stabilit că infracțiunea de abuz în serviciu este dezincriminată în acest caz, fiind încălcate doar prevederi ale unor legi secundare (hotărâri de guvern).

După ce Tribunalul Hunedoara a respins acțiunea Monicăi Georgescu, la fel s-a întâmplat și la Curtea de Apel Alba Iulia.

Soluția pe scurt: În temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod de Procedură Penală, art. 595 și 597 Cod de Procedură Penală, respinge ca nefondată contestația formulată de contestatoarea G. M. împotriva sentinței penale nr. 52/13.04.2017 pronunțate de Tribunalul Hunedoara în dosarul nr. 524/97/2017.

Dan Daniel și Monica Georgescu fuseseră condamnați în 2016 la câte 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru infracțiunea de abuz în serviciu, fiind acuzați că, în 2014, au măsluit concursul organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru ocuparea postului de director general al Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus