Producătorul de componente auto DAR Dräxlmaier Automotive, subsidiara locală a concernului german Dräxlmaier, cu afaceri globale de 3,7 mld. euro şi peste 55.000 de angajaţi, recrutează în prezent aproximativ 120 de oameni (107 montatori subansamble şi 12 operatori la roboţi industriale) pentru unitatea de producţie din Hunedoara, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara.
Activitatea Dräxlmaier Hunedoara constă în producţia de cablaje electrice, piese din elastomer şi termoplast şi în asamblarea componentelor electronice, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Compania DAR Dräxlmaier Automotive (cu sediul central la Timişoara şi punct de lucru la Hunedoara), a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 171 mil. lei (38 mil. euro), un profit net de 6,8 mil. lei (1,5 mil. euro), având un număr mediu de 2.691 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.
Dräxlmaier a anunţat la finele anului trecut că are în plan extinderea producţiei la fabricile din Hunedoara, Braşov şi Piteşti. Oficialii companiei au spus anterior că la Hunedoara aria de producţie Dräxlmaier va creşte atât în sectorul de componente electrice şi electronice, cât şi în sectorul electric.

Un răspuns

 1. adrianzarcula427@gmail.com' zarcula adrian spune:

  am meseria de lacatus mar interesa sa lucrez ca lacatus.
  am vazut ca aveti posturi pt functia de lacatusi?
  C.V.
  NUME-ZARCULA
  PRENUME-ADRIAN-SORIN
  DATA SI LOCUL NASTERI-23.07.1976 LOC.PETROSANI JUD.HUNEDOARA
  STUDII-SC.PROFESIONALA SI LICEUL LA SERAL
  AM O VECHIME IN CIMPUL MUNCI 5 ANI CA LACATUS
  CA LACATUS AM LUCRAT 3 ANI INTRETINERE UTILAJE MINIERE SUBTERAN.
  IN CAZUL CA VOI FI CONTACTAT CU UN RASPUNS POZITIV VA MULTUMESC ANTICIPAT.
  NR.TEL.0787442101

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus