Pentru cine se anunţă călătorii surpriză, poveşti de dragoste şi succes în carieră sau la locul de muncă

Încă de la începutul lunii facem cunoștință cu energia Scorpionului, zodie pe care Mercur începe să o tranziteze la 3 octombrie, urmat de Venus la 8 octombrie și de Soare la 23 octombrie. În plus, Pluton, guvernatorul modern al Scorpionului, revine la mersul direct chiar la începutul lunii, ceea ce înseamnă că ne putem bucura din plin de tenacitatea, puterea și capacitatea de transformare specifice Scorpionului.

Mercur este activ în aspecte: după o opoziție cu Uranus în intervalul 6-8 octombrie, se află în relații armonioase cu Saturn, cu Neptun și cu Pluton în perioada 13-21.

Prin urmare, avem mai întâi parte de câteva zile agitate, în decursul cărora ne pot stresa temeri legate de siguranță și de valoarea personală și poate apărea dorința de a schimba ceva ca să ne fie mai bine cu banii. În perioada 6-8 octombrie 2019, eastrolog.ro nu recomandă negocierile și conceperea planurilor de afaceri; în schimb, este o perioadă în care am face bine să ne eliberăm mintea de prejudecăți financiare și relaționale. Nu este exclus să se dea peste cap anumite planuri de călătorie sau să apară diverse probleme tehnice ori cu aparatura cu care lucrăm.

Începând din 13 octombrie, profunzimea minții și capacitatea de a percepe dedesubturile unor situații ori relații, calități susținute de Pluton, se combină cu realismul lui Saturn și cu fantezia și idealismul lui Neptun. Intuiția financiară este mult mai bună, ca și capacitatea de a gestiona obiectiv și pragmatic cele mai îndrăznețe vise. Gândim clar și puterea de concentrare este mai mare, ceea ce favorizează acumularea de noi informații, studiul și cercetarea. Perioada 13-21 octombrie este foarte bună pentru planuri de afaceri pe termen lung, negocieri și semnări de contracte. Suntem mai convingători și mai încrezători în ceea ce gândim, dar și mai secretoși.

Tranzitul planetei Venus prin Scorpion, zodie în care nu se simte tocmai puternică, ar putea să provoace comportamente mai puțin plăcute precum gelozia, posesivitatea sau chiar o anumită tendință de a ne concentra obsesiv asupra unei relații, asupra unei persoane pe care vrem să o cucerim sau asupra unor probleme bănești. Pe de altă parte, se naște și dorința unor relații mai profunde, în care să trăim contopirea cu persoana iubită.

Venus, situată în Scorpion, ne poate ajuta să discernem ascunzișurile unor relații, indiferent de natura acestora. În perioada 19–26 octombrie, aspectele armonioase pe care Venus le formează cu Saturn, cu Neptun și cu Pluton sprijină nu doar maturizarea emoțională și pasiunile înfocate, ci și investițiile inteligente. Eastrolog.ro vă semnalează că banii și resursele comune pot deveni subiecte de actualitate în cuplu, dar pentru eventualele neînțelegeri se pot găsi soluții dintre cele mai inspirate.

Cei care doresc relații amoroase noi, sunt mai atrași de persoane mature, stabile, dornice să exploreze profunzimile sufletului și puterea erotismului. Relațiile ar putea fi marcate însă de spirit practic și/sau de interese financiare, chiar dacă, timp de câteva zile, influența lui Neptun ne poartă imaginația spre fantezii romantice. Cu ajutorul lui Neptun, putem redescoperi tandrețea, romantismul și poezia, deși tranzitul lui Venus în Scorpion activează teme legate de control și de dominare în relațiile cu ceilalți.

După 26 octombrie 2019, atmosfera astrală este tulburată de un careu Marte-Saturn și de o opoziție Soare-Uranus. Aceste aspecte ar putea avea legătură cu o nevoie interioară puternică de a contesta autoritatea celorlalți, mai ales autoritatea masculină. Nevoia de eliberare și de transformare este mare, ca și frustrările ce pot izvorî din capacitatea scăzută de a acționa.

Marte tranzitează Balanța începând cu 4 octombrie, ceea ce sugerează mai multă indecizie în acțiunile noastre. Eastrolog.ro avertizează că pot apărea atitudini pasiv-agresive, mascate de un comportament seducător, fermecător, politicos, precum și tendința de a impune armonia cu forța ori de a ne preface că nu vedem aspectele neplăcute ale unor relații.

Ultimele zile ale lunii octombrie 2019 pot aduce conflicte cu autoritățile, cu șefii ori cu profesorii, așa că am face bine să nu turnăm gaz pe foc.

La 31 octombrie Mercur începe să retrogradeze prin Scorpion, ceea ce înseamnă că în săptămânile următoare s-ar putea să avem parte de dezvăluiri, de secrete expuse publicului, de intrigi și chiar de teorii ale conspirației care vor avea un impact puternic asupra noastră dar care, în final, se vor destrăma. Vom vorbi pe larg despre efectele retrogradării lui Mercur în cadrul previziunilor pentru luna noiembrie, iar până atunci vă urez înțelepciune și cumpătare.

Sursa: eAstrolog.ro

Un răspuns

  1. vladorlando@yahoo.com' Vlad Orlando spune:

    Acus e decembrie si voi tot in octombrie sunteti cu horoscopul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus