Hoții au furat 1.000 de lei, un televizor, o garnitură de pat, două inele tip „ghiul”, din aur

Hunedoreni reţinuţi preventiv de poliţişti, după ce au fost identificaţi, în urma unei acţiuni, ca şi prezumtivi autori ai unei infracţiuni de furt calificat.

La data de 07.11.2019, poliţiştii hunedoreni au efectuat o acţiune (care a inclus şi două percheziţii domiciliare) pe raza municipiului Hunedoara, în urma căreia au depistat doi hunedoreni, în vârstă de 25 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi,  la data de 30.10.2019, au pătruns în locuinţa unui hunedorean, profitând de faptul că aceasta nu se afla acasă, precum și de faptul că una dintre porțile de acces de la curtea locuinței nu era încuiată şi au sustras mai multe bunuri (1.000 de lei, un televizor, o garnitură de pat, două inele tip „ghiul”, din aur etc.).

Cei doi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore şi prezentaţi magistraţilor, care au dispus, faţă de tânărul în vârstă de 25 de ani, măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile (cei doi vor fi puși în libertate la data de 08.11.2019, după expirarea ordonanțelor de reținere).

Sursa: IPJ Hunedoara

Foto: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus