La câteva zile după accidentul auto care a scandalizat opinia publică la începutul lunii februarie, iată că s-a produs minunea: gropile din drumul județean care traversează comuna Șoimuș au fost astupate.

La câteva zile după accidentul auto care a scandalizat opinia publică la începutul lunii februarie, iată că s-a produs minunea: gropile din drumul județean care traversează comuna Șoimuș au fost astupate.

Citește aici: Mai multe informații despre accidentul din 1 februarie

Iată că se poate, doamnă Carmen Guran! Desigur, nu când ar trebui, nu cum ar trebui, dar, când ajungem la capătul răbdării și în pragul disperării, se poate.

INAINTE

Chiar dacă unii dintre cititorii noștri vor considera că exagerăm, noi vă felicităm pentru reacția rapidă și așteptăm de la dumneavoastră o schimbare totală de atitudine față de problemele drumurilor județene. Altfel, această firavă floare nu va aduce niciodată primăvara așteptată…

INAINTE DUPA

În schimb, o nouă bilă neagră pentru poliția rutieră din județul nostru. I-am solicitat domnului Comisar-șef de poliție Alin Vasile Bârla, Șef Serviciu Rutier să ne spună câte indicatoare de semnalizare a drumului cu denivelări sunt montate între localitățile Ilia și Simeria. Credeți că s-a sinchisit să răspundă?!

Domnule Bârla, în slujba cui vă credeți dumneavoastră? A cetățenilor care vă plătesc salariile și sporururile nu păreți a fi…

A murit un om pe un drum județean plin de gropi, nemarcat și nesemnalizat. Vă întrebăm încă o dată: Ați notificat Consiliul Județean, administratorul drumului, să monteze indicatoare care să îi avertizeze pe conducătorii auto să reducă viteza? Da sau nu, e simplu, domnule Comisar-șef!

 

4 răspunsuri

  1. A trebuit sa moara oameni, spunea un clasic in viata!

  2. Nu a notificat pe nimeni, va asigur eu !
    Astia sunt mancatorii de gogosi din banii nostrii, ai contribuabililor ! Niste pupincuristi care sunt zmei daca prind o baba care traverseaza strada pe scurtatura, dar care mai degraba si-ar inghiti pixul decat sa-i scrie doua randuri vreunui politruc penal.

  3. Pingback: "Minune" pe șosea după moartea unui om, în vestul țării

  4. Cine a falimentat Drumuri Judetene si de ce ? Se naste intrebarea oare pentru ca la licitatii exista “comisioane” si la firma din subordine nu ? 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus