Ziua Internaționala a Zăpezii, eveniment sărbătorit în data de 17 ianuarie 2016, în toată lumea, este organizat pentru al doilea an consecutiv și pe pârtiile de la Ski Resort Transalpina.

Scopul acestui eveniment, este acela de a da posibilitatea copiilor si familiilor acestora sa exploreze si sa experimenteze bucuria zapezii prin jocuri si concursuri specifice iernii.

Duminică, 17 ianuarie, copiii cu vârste cuprinse între  4 – 14 ani, vor putea folosi în mod gratuit, toate instalațiile de transport pe cablu funcționale. De asemenea echipele Școlii de Ski&Snowboard și Project RIDE de la SRT sunt pregătite, să le ofere acestora, în intervalul orar cuprins între orele 11.00 – 13.00, lecții de inițiere în tainele sporturilor de iarnă.

“Surprizele nu se vor opri, pentru că pe parcursul întregii zile, administrația pârtiei a pregătit numeroase surprize, jocuri și concursuri, iar la final, fiecare participant va fi recompensat, cu premii speciale. Copiii vor afla, în workshop-uri scurte și distractive, susținute cu ajutorul echipelor formate din reprezentanți ai Serviciului Salvamont și cel al Serviciului de Ambulanță  Județen Vâlcea, care sunt beneficiile practicării sporturilor de iarnă, pentru sănătate, ce înseamnă securitatea pe pârtie, de ce trebuie să avem grija de mediul înconjurator și în ce fel facem acest lucru”, anunță reprezentanții Ski Resort Transalpina.

Un răspuns

  1. Ziua Internationala a Zapezii va fi sarbatorita, pe 18 ianuarie 2015, asa cum se cuvine si pe partiile domeniului schiabil Ski Resort Transalpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus