Unde va avea loc întâlnirea liberalilor

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal a fost convocat pentru data de 4 august.

“Am convocat Consiliul Naţional. Încă nu am stabilit locul. La Alba Iulia sau la Bucureşti, urmează să stabilim cu domnul prim-vicepreşedinte Mircea Hava”, a anunţat luni preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

El a arătat că la Consiliul Naţional vor fi discutate criteriile, calendarul şi procedura de stabilire a candidaţilor Partidului Naţional Liberal la europarlamentare şi la alegerile pentru funcţia de primari pentru municipiile reşedinţă de judeţ.

“Va fi un Consiliu Naţional care va avea ca principale puncte pe ordinea de zi criteriile, calendarul şi procedura de stabilire a listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, de asemenea criterii, procedura şi calendarul pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în municipiile reşedinţă de judeţ care presupun o atenţie specială în ceea ce priveşte pregătirea candidaţilor PNL şi vom adopta un document care va intra în dezbaterea partidului – Principiile bunei guvernări liberale”, a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus