Celulita este o afecțiune inofensivă a pielii care apare din cauza depozitelor de grăsime de sub piele. Apare cel mai frecvent pe coapse, șolduri, abdomen și fese și face ca pielea din zona respectivă să aibă un aspect denivelat, plin de umflături și gropițe.

crema_anticelulitica

gfgdfgd

Aproximativ 90% dintre femei se vor confrunta cu celulita la un moment dat în viața lor și realitatea nefericită este că nici schimbarea diete, nici o cremă anticelulitică și nici exercițiile fizice nu pot rezolva singure această problemă. Cu toate că este un fenomen perfect normal, acesta poate să dea peste cap o mulțime de oameni și să le facă pe femei să se simtă stânjenite de aspectul lor.

 

Dacă vă puteți identifica cu acest sentiment, atunci nu căutați mai departe, deoarece acest articol va trece în revistă sfaturi de la profesioniști în domeniul frumuseții. Iată 5 modalități de a scăpa mai rapid de celulită.

1.  Folosiți creme împotriva celulitei

Una dintre cele mai ieftine modalități de a trata celulita este de a folosi frecvent o cremă anticelulitică. Există o abundență de tipuri de cremă anticelulitică disponibile și, prin urmare, merită să vă faceți timp pentru a cerceta opțiunile înainte de a vă angaja să cumpărați una.

 

Verificați recenziile și dacă o cremă anticelulitică primește în mod constant un feedback bun, atunci știți că este mai puțin probabil să vă risipiți banii pe un produs ineficient. Cremele pentru celulită folosesc ingrediente din plante, iar unele folosesc cofeină pentru a ajuta la întărirea rapidă a pielii.

 

La fel ca a utiliza un ulei de ricin pentru păr, pentru cele mai bune efecte, trebuie să masați crema în piele și să nu grăbiți procesul. Acest lucru va trebui făcut zilnic și este posibil să vedeți rezultate cât mai repede în două săptămâni – dar asta numai dacă respectați rutina de hidratare și masaj în mod corespunzător.

 

De asemenea, ca o notă secundară, merită să puneți o cantitate mică de cremă anticelulitică pe piele înainte de a o aplica, doar pentru a vă asigura că nu aveți o reacție alergică.

2.  Tratamente rapide și ușoare cu laser

O altă modalitate rapidă și ușoară de a elimina celulita este folosirea metodelor cu laser sau radiofrecvență care folosesc căldura, masajul și aspirarea pentru a netezi orice umflătură de pe piele. Tratamentele oferă rezultate instantanee și pot dura șase luni și, eventual, chiar mai mult.

 

Există mai multe instituții care oferă tratamente pentru celulită care sunt non-invazive, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durere sau la perioade lungi de recuperare. Este probabil că veți avea nevoie de câteva vizite pentru cele mai bune rezultate și este, de asemenea, una dintre cele mai scumpe metode de abordare a celulitei, dar această cheltuială se vede în rezultatele eficiente pe care le obțin tratamentele cu laser.

3.  Folosiți exercițiile fizice pentru a viza zone specifice

În timp ce exercițiile fizice singure nu vă pot eradica complet celulita, ele pot ajuta la reducerea aspectului lor. Acest lucru se datorează faptului că mușchii mai puternici de sub zonele cu gropițe fac ca pielea să arate mai uniformă. Luați în considerare posibilitatea de a face un amestec de exerciții pe bază de exerciții cardiovasculare, cum ar fi înotul, alergarea sau ciclismul și combinați acest lucru cu unele exerciții de forță a zonelor problematice. Astfel, acest lucru va include, de obicei, antrenarea abdomenului, a picioarelor și a feselor.

4.  Masajul zilnic

O altă modalitate ușoară și ieftină de a reduce aspectul celulitei este de a petrece câteva minute în fiecare zi masând zonele cu celulită grea de pe corp. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este fie la duș cu săpun de corp, fie după duș cu loțiune de corp. Fiți fermi cu aceasta și asigurați-vă că acoperiți toate zonele, deoarece acest lucru va îmbunătăți fluxul sanguin și va reduce excesul de lichid, ceea ce face ca pielea cu cocoloașe să fie mai puțin vizibilă.

 

Această metodă va funcționa cu adevărat doar dacă vă țineți de ea, nu are rost să o faceți din când în când, deoarece nu veți atinge obiectivele pe care le doriți. După ce o faceți pentru o vreme, aceasta va deveni rapid o parte obișnuită a rutinei dumneavoastră zilnice.

5.  Experimentați cu ventuze

O altă modalitate comună prin care femeile își reduc celulita este folosirea ventuzelor sau cupelor. Acestea funcționează prin stimularea circulației în organism, ceea ce ajută la descompunerea depozitelor de grăsime care cauzează pielea cu gropițe și denivelări.

 

Femeile sunt deseori descurajate de această metodă, deoarece se tem că le va provoca vânătăi pe piele, însă cupele cu vacuum specifice celulitei sunt concepute pentru a evita vânătăile, fiind în același timp suficient de puternice pentru a aspira pielea.

 

Pur și simplu puneți ulei pe zona afectată și frecați cupa de vid în mișcări circulare în jurul pielii. Acestea sunt disponibile la o gamă largă de prețuri. Folosiți-le în mod regulat și constant pentru cele mai bune rezultate, dar, de asemenea, nu vă așteptați ca acestea să facă minuni!

Nu lăsați celulita să vă deprime. Este un fenomen perfect normal și care afectează majoritatea femeilor. Dacă doriți să vă reduceți celulita, atunci oricare dintre aceste 5 metode sau o combinație a acestora vă va ajuta să obțineți acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus