Bilanțul epidemiei de coronavirus la nivel național a urcat la 59

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi seara, că bilanțul epidemiei de coronavirus la nivel național a urcat la 59, după ce au fost depistate încă șase noi cazuri în județul Hunedoara.

„Mai sunt 6 cazuri la Hunedoara, numărul cazurilor la nivel național ajungând la 59 Revenim cu amănunte”, Grupul de Comunicare Strategică.

Persoanele confirmate cu infectie cu COVID-19 vor fi transportate in conditii de siguranta in aceasta noapte la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara cu o autospeciala de transport victime multiple a ISU Hd si o ambulanta SAJ.

UPDATE 6 cazuri, total 59:

Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal.

Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient
Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient
Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient
Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

8 răspunsuri

 1. veronikmetesan@gmail.com' Veronik Mette spune:

  Bună seara,este îngrijorătoare situația ,foarte trist.😞😰

 2. O cretina a reușit sa îmbolnăvească atâția oameni, pușcărie ar trebuii sa facă o astfel de persoana, nu amenda

 3. Bă, voi sunteți proști de-a binelea !!!
  Hai, lăsați pălăvrăgeala și dați fuga să vă luați câte 6 baxuri de zahăr, ulei, făină, orez, etc, că urmează pandemie de foamete la cât de proști sunteți.
  Halal ziariști , știre bombă pentru o boală care a făcut 4000 de victime la nivel mondial !!! Amplificați panica prostimii , când în România mor mai mulți oameni din gafele așa-zișilor ”doctori” preocupați numai de șpăgi !!!

  • “Amice, esti idiot!”

   • Iar tu un decerebrat cu unicul neuron rămas, amețit de spirtul ”Mona” pe care l-ai băut pe nerăsuflate după ce ai golit farmacia !!!
    Și nu sunt amic cu cretini ca tine !!! Du-te și panichează-te, ca toți cretinii cu care te asemeni, precis ți-ai luat deja câte 5 baxuri de făină , dar spre nenorocul tău , creier pentru transplant nu găsești la alimentara. Dor pentru mâncare !

 4. Of doamne cat de incostienta a putut sa fie aceea tanara din Petrosani!!
  Si acum intrebare…. cele sase depistate recent cu cate persoane au intrat in contact ??

 5. Gripa asta nu se mai termina niciodata ți și frică să ieși cu copii afara găsiți odată soluția nu mai stati asa ca din cauza oamenilor bolnavi cu gripa asta ne îmbolnăvește pe oamenii sănătoși

 6. Spuneți “femeia din Hunedoara de 26 de ani…” De ce nu specificati: jud.Hunedoara, mun.Petroșani . Eu chiar sunt din municipiul Hunedoara și articolul mi-a ridicat semne mari de ingrijorare. Este foarte important ptr.noi, ca voi cei din mass media, să dati informatia exactă . Cu atat mai mult că în acest caz era foarte simplu să specificați :Petroșani, jud.Hunedoara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus