Înțelegerea pantalonilor care vă descriu cel mai bine pentru stilul personal este una dintre cele mai importante părți ale unei ținute, chiar dacă pantalonii nu sunt punctul central. Aceștia ar trebui să fie aerodinamici cu restul corpului dvs., indiferent dacă sunteți așezat sau în picioare.

 

Nu numai că sunt o necesitate pentru vestimentația masculină, dar unii pantaloni pot fi și practici – de exemplu, buzunarele, dar este imperativ să nu le umpleți prea mult. Faceți o verificare rapidă în oglindă înainte de a ieși din casă și, dacă este nevoie, folosiți în schimb buzunarele interioare ale sacoului. Iată un ghid util pentru a cumpăra pantaloni potriviți în această primăvară.

Pantaloni eleganți

La aproape orice tip de îmbrăcăminte, potrivirea este imperativă, indiferent dacă este făcută la comandă, pe măsură sau din comerț. Dacă se potrivește perfect, stilul ideal de pantaloni vi se va potrivi de minune.

 

Majoritatea perechilor de pantaloni eleganți pentru bărbați ar trebui să fie mai largi în talie și să se îngusteze la glezne, dar nu uitați să permiteți libertatea de mișcare; doriți să puteți sta jos, în picioare și merge confortabil în ei fără ca țesătura să se încrețească sau să se strângă, deoarece acesta va fi un semn că nu vi se potrivesc.

 

Atunci când cumpărați pantaloni eleganți, aceștia trebuie să fie mai înalți decât blugii obișnuiți, așa că așteptați-vă ca zona dintre talie și între picioare să fie mai largă; un alt factor este că zona între picioare nu trebuie să se deschidă sau să aibă material în exces; dacă este așa, sunt prea mari. Este important ca pantalonii să nu cadă dacă nu purtați o curea sau bretele – indiferent dacă stați jos sau în picioare, trebuie să arătați și să vă simțiți confortabil în ei, de aceea, potrivirea joacă un rol atât de important.

Pantaloni plisați

Pantalonii pliseați au mici pliuri în țesătură chiar sub linia centurii. Aceste pliuri pot fi duble sau singulare pe ambele părți ale picioarelor pantalonilor. Sunt o opțiune bună pentru bărbații cu picioare mai late, deoarece vor avea o libertate de mișcare, în special o pereche de pantaloni cu pliuri duble. Pantalonii simpli vor conferi stilului dvs. o estetică mai elegantă, dar, în general, pantalonii plisați arată mai bine și sunt mai confortabili, precum și mai avantajoși pentru siluetă.

 

Pantaloni cu manșete

Manșetele, cunoscute și sub denumirea de „turn ups”, sunt un finisaj excelent pentru pantalonii eleganți, deoarece le adaugă greutate, ceea ce înseamnă că stau drepți. În mod obișnuit, pantalonii cu manșete au pliuri, iar pantalonii simpli sunt de obicei fără manșete.

 

Ați putea merge împotriva curentului și să faceți opusul, dar, ca regulă generală, stilul vestimentar este destul de stabilit. Adăugarea unei manșete la partea de jos a pantalonilor ajută, de asemenea, la scurtarea lungimii piciorului, ceea ce pune mai multă atenție pe jumătatea superioară a pantalonilor, pe piept și pe față. Așadar, dacă aveți picioarele mai scurte, poate că acest lucru este ceva de evitat.

Pantaloni cu picior larg

Acesta este un gust dobândit și mulți bărbați preferă ca hainele să li se „potrivească” confortabil, însă dacă doriți să adăugați confort garderobei dumneavoastră, încercați o pereche de pantaloni  cu un picior mai larg cu un finisaj neglijent. În mod ideal, aceștia nu sunt atât de buni pe cei cu picioare subțiri, deoarece vă vor îneca în țesătură. Nu uitați, nu sfidați haina, ci încercați să o complimentați.

Pantaloni de pijama

Pe măsură ce lumea devine mai mică (într-un mod virtual), mărcile se inspiră din călătoriile lor, cu mai multe modele inspirate de China și Orientul Îndepărtat. Cu o croială lejeră și modele de dragoni, animale și flori, acești pantaloni de tip pijama sunt ideali pentru un look relaxat.

Blugi drepți

Majoritatea blugilor pe care i-am văzut pe podiumuri erau drepți și înguști, dar aceștia nu trebuie confundați cu cei skinny fit. De fapt, aceștia sunt cei mai versatili blugi, deoarece pot fi purtați casual sau elegant (doar denimul cu spălare închisă) și avantajează majoritatea formelor corpului.

 

Unul dintre cele mai dificile lucruri legate de cumpărarea unei perechi de blugi din denim este să îl îngrijiți corect, iar spălarea blugilor înainte de a fi fost bine purtați poate duce la o micșorare de până la o mărime întreagă.

 

Purtați blugii timp de cel puțin șase luni înainte de a-i pune în mașina de spălat, dar dacă chiar nu puteți aștepta atât de mult timp, ar trebui să-i înmuiați în cadă – pe dos – înainte de a-i spăla. Urmați aceste alte sfaturi și blugii dvs. vor arăta cel mai bine:

 

  • Spălați-i pe dos.
  • Spălați-i singuri sau împreună cu blugi de culori asemănătoare pentru a evita transferul de coloranți.
  • Nu-i uscați la uscător, deoarece acest lucru îi va micșora și mai mult.
  • Nu îi albiți cu clor, deoarece acest lucru va deteriora vopseaua.
  • Periați murdăria și folosiți un burete cu detergent pe zonele mici pe care trebuie să le curățați.
  • Întotdeauna agățați denimul pentru a-i da șansa să se aerisească între două purtări.

 

Atâta timp cât îi îngrijiți corespunzător, blugii dvs. vor fi unul dintre cele mai des purtate articole din garderoba dvs. Faceți stocuri de mai multe modele, astfel încât să aveți o ținută confortabilă pregătită pentru orice ocazie și nu uitați să vă măsurați din nou în mod regulat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus