Bărbații au rămas împotmoliţi într-o zonă greu accesibilă, în zona Râului Șes, aceştia ajungând în acolo cu 4 mijloace auto de teren

 

Marţi, 08 octombrie a.c., în jurul orei 11.05, prin intermediul ,,S.N.U.A.U. –  112” o persoană din cadrul Ocolului Silvic Rîu de Mori a sesizat faptul că 7 bărbaţi de cetățenie cehă au rămas împotmoliţi într-o zonă greu accesibilă din Munţii Retezat, în zona Râului Șes, aceştia ajungând în locaţia respectivă cu 4 mijloace auto de teren.

Pentru căutarea, salvarea şi evacuarea persoanelor rătăcite s-a constituit o echipă de intervenție formată din 6 jandarmi montani din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Rîu de Mori, Nucşoara şi Vața de Jos.

În jurul orei 15.30, echipa de intervenție a ajuns la cele 7 persoane, constatând că acestea nu prezintă probleme medicale.

Ulterior, jandarmii montani au deblocat autovehiculele din zonă, iar persoanele au fost conduse şi îndrumate până în localitatea Brazi, din comuna Rîu de Mori, cazându-se la o pensiune.

Misiunea a durat aproximativ 10 ore.

Sursa: IJJ Hunedoara

Un răspuns

  1. Cetateni Cehi cu 4×4 prin Retezat…Intrebarea este, au voie sa intre cu masini de teren pe acolo? Raul Ses, nu e in rezervatie?! Daca erau Romani, deja erau huliti prin toate ziarele si terfeliti de media. Dar fiind cetateni straini, e ok, ii cazam la o pensiune si le facem un ceai, ca a fost frig aseara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus