Finala naţională a Eurovision 2015 va avea loc pe scena Sălii Polivalente din Craiova, pe 8 martie, ordinea în care artiştii vor intra pe scenă fiind stabilită, informează un comunicat al Televiziunii Române.

Lista completă a celor 12 melodii calificate:

A million stars  – Luminiţa Anghel

Chica latina – Aurelian Temişan feat. Alexa

De la capăt –  Voltaj

Dragoste în lanţuri – Băieţii

Love won’t run away – Blue Noise

My light  – Rodica Aculova

Nowhere – Cristina Vasiu

Save us  – Tudor Turcu

Secret place – Super Trooper

Still alive – Ovidiu Anton

Superman – Lara Lee

We were in love – CEJ


Persoanele care nu mai au răbdare până la finală şi vor să se decidă cu cine să voteze duminică, în finala naţională de la Craiova, au ocazia să asculte toate melodiile din concurs şi să-şi aleagă favoriţii. TVR 1 difuzează, în patru emisiuni de promovare intitulate “Selecţia naţională Eurovision”, toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmărite marţi, de la ora 17.00, vineri, de la ora 13.00, sâmbătă, de la 14.30, respectiv duminică, de la 15.00. De asemenea, emisiunile pot fi urmărite online, pe TVR+.

În seara de 8 martie, la finala naţională Eurovision, votul telespectatorilor va însemna la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Viena, mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai.

Selecţia naţională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.

Toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate în privinţa subiectului Eurovision se găsesc pe eurovision.tvr.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus