Consiliul Local Hunedoara va dezbate în 31 august un proiect de hotărâre pentru premierea acestor familii care sărbătoresc în acest an „Nunta de aur”.

Consiliul Local Hunedoara va dezbate în 31 august un proiect de hotărâre pentru premierea acestor familii care sărbătoresc în acest an „Nunta de aur”.

„Fiecare familie urmează să fie premiată cu 500 de lei.

Prin prezentul proiect de hotărâre se propune aprobareaalocării sumei de până la 80.000 lei, din bugetul local al municipiului Hunedoara, pentru premierea familiilor care au sărbătorit sau vor sărbători în acest an „Nunta de Aur”.

Având în vedere faptul că în fiecare an, pe data de 1 octombrie, se sărbătoreşte „Ziua internaţională a persoanelor vârstnice”,considerăm oportun să sărbătorim familiile care în acest an au aniversat sau aniversează 50 de ani de căsnicie. Într-un cadru festiv, familiile vor primi un premiu de 500 lei, o diplomă de fidelitate şi un buchet de flori. De asemenea, va fi organizată şi o masă festivă la care vor lua parte cuplurile premiate.

Din datele Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din municipiul Hunedoara și potrivit cererilor depuse la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din municipiul Hunedoara rezultă faptul că în acest an sunt 99 familii care au domiciliul în municipiul Hunedoara şi împlinesc 50 de ani de căsnicie”, se arată în proiectul de hotărâre.

Un răspuns

  1. Pingback: 99 de cupluri din Hunedoara, la 50 de ani de căsătorie – Cele mai noi Stiri din Valea Jiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus