Înscrierea copiilor hunedoreni la grădiniţă a început ieri şi va continua până pe 1 august 2014. Perioadele și orarul vor fi stabilite de conducerile unităților de învățământ și vor fi afișate la loc vizibil, în fiecare grădiniță.

Pentru înscrieri, părinții micuților trebuie să depună la secretariatul grădiniței un dosar care să conțină o cerere de înscriere, copii după actele de identitate ale părinţilor sau hotărâre de divorţ ori certificat de deces, dacă este cazul, act de la medicul de familie conform căruia copilul poate frecventa colectivitatea, rezultatul examenului coproparazitologic și o adeverinţă cu vaccinările periodice ale micuţului.

Anul acesta sunt disponibile aproximativ 4500 locuri la nivelul județului Hunedoara în învățământul preșcolar. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, până la 1 august se vor finaliza etapele de înscriere și reînscriere în învățământul preșcolar, iar dacă vor mai fi locuri libere acestea vor continua și după dată menționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus