Un bărbat de 37 de ani, împreună cu soţia lui de 33 de ani şi cei doi băieţi ai lor de 7 ani şi, respectiv, 9 ani au ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-o depăşire periculoasă.

Oficialii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş susţin că accidentul a avut loc pe drumul spre Aeroportul Timişoara, duminică seara, iar patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital.

“Un bărbat, de 37 de ani a condus un autoturism pe str. Aeroport deplasându-se către localitatea Ghiroda, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea unei depăşiri însă nu a mai putut redresa autoturismul şi a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de pe sensul opus de mers, apoi în doi copaci ornamentali, după care s-a răsturnat pe sensul său de mers. În urma impactului patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, respectiv şoferul, pasagera dreapta-faţă, o femeie, de 33 de ani şi doi băieţi de 7 şi 9 ani”, a transmis IPJ Timis.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs după ce şoferul aflat la volanul maşinii implicate în accident s-a şicanat în trafic cu un alt şofer.

sursa: ziuadevest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus