Aflat în pregătire cu Şoimii Pîncota, tănărul goalkeeper arădean Ionuţ Stănilă, 17 ani, a semnat luni un contract valabil pe un an cu divizionara „C” Cetate Deva.

Astfel, divizionara secundă rămâne în trei portari, Sălăjan, Bordea şi Irimia, ultimul fiind şi antrenor cu portarii. Stănilă este format la UTA, iar până acum a mai apărat la Gloria Arad şi Victoria Zăbrani, în sezonul trecut el evoluând pentru juniorii republicani ai Pîncotei. Ca urmare a evoluţiilor bune, a fost promovat de Ionuţ Popa la prima echipă, dar pentru că avea şanse minime să apere în sezonul viitor al Ligii a II-a, a fost lăsat să plece la Deva, unde va fi probabil titular.

Stănilă a apărat excelent în amicalul de sâmbătă cu Becicherecu Mic, scor 0-0, fiind principalul remarcat al jocului. Portarul arădean a confirmat şi în Italia, unde a susţinut probe de joc la şcoala de fotbal FCS Altovicentino, el fiind în continuare monitorizat de cei din Peninsulă. Nou promovată în Liga a III-a, Cetate Deva are ca obiectiv menţinerea în acest eşalon şi dacă se poate o clasare cât mai bună. Deva mai are stabilite, deocamdată, teste cu Performanţa Ighiu, Metalurgistul Cugir, Aurul Brad şi Retezatul Haţeg.

livearad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus