Noul contract de asociere este aproape finalizat.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a anunțat că noul contract de asociere cu Primăria Hunedoara în vederea reabilitării Casei de cultură este aproape finalizat.

„Noi am trimis un proiect de contract de asociere cu Primăria Hunedoara în ideea că acea casă de cultură, după ce am stabilit și ce s-a făcut rău trebuie și îndreptat, și interior și exterior. Primăria Hunedoara ne-a formulat câteva observații referitoare la lucrări și repsonsabilități vizavi de ceea ce execută fiecare și care e contribuția fiecăruia. Probabil marți sau miercuri definitivăm acest contract de asociere în așa fel încât să-l supunem la vot în Consiliul Județean. Se dorește o casă de cultură așa cum trebuie să arate o casă de cultură în 2018, cu toate facilitățile, modernă și cu lucrări executate de bună calitate”, a declarat Mircea Bobora.

Lucrările de reabilitare la Casa de Cultură din Hunedoara au început în anul 2006. În 2011, CJ Hunedoara a preluat în administrare Casa de Cultură în baza unui contract încheiat cu municipalitatea – prin care administrația județeană se angaja să finanțeze lucrările de reabiliare. Contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a fost încheiat în luna martie 2012, în urma licitației publice, între CJ Hunedoara și o firmă condusă de Mihai Irimie, actualul primar liberal al comunei Șoimuș. O parte din lucrări s-au executat, dar contractul a fost sistat (februarie 2013), beneficiarul acuzând la vremea respectivă calitatea îndoielnică a acestora.

2 răspunsuri

  1. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

    Cand va fi gata ? 🙁

  2. alexandruf10@yahoo.com' Alex tu spune:

    Rusine sa va fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus