Partidul condus de Gabriel Oprea a încheiat procesul de fuziune la nivel județean cu PPDD

Fuziunea dintre cele două formațiuni la nivelul județului Hunedoara s-a încheiat oficial joi, 10 septembrie. Liderul UNPR Hunedoara, senatorul Harlambie Vochițoiu (foto), suține că „armata” pe care o are în spate s-a mărit și că este pregătit să ia cu asalt atât Consiliul Județean Hunedoara, cât și Primăria Deva.

UNPR își propune ca, la alegerile locale din 2016, să obțină cel puțin același număr de consilieri locali și județeni obținut de cele două partide în iunie 2012: „Am făcut un calcul realist, din care rezultă că, indiferent sub ce formă ne vom prezenta la alegeri (în alianță cu PSD sau pe cont propriu, n. red.), aleșii noștri își vor înnoi mandatele. În oricare dintre situații, vom avea cel puțin un vicepreședinte la Consiliul Județean și unul din cei doi viceprimari de la Deva. Jucăm în liga mare, vor fi mari surprize”, s-a lăudat Haralambie Vochițoiu, președintele UNPR Hunedoara.

Vochițoiu mai spune că procesul de fuziune cu PPDD este unul firesc și binevenit, având în vedere că el a condus acest partid în 2012, când a obținut un număr mare de aleși locali și județeni. Prin această fuziune, zestrea UNPR crește de la 38 la 64 de consilieri locali.

În 2012, PPDD a obținut 4 consilieri județeni, iar UNPR 3. În cazul lor însă, 4+3=3, pentru că 4 consilieri județeni au “migrat” la PNL, profitând de ordonanța lui Liviu Dragnea.

Un răspuns

  1. doaratat@yahoo.com' Despre Tradatorul Vochitoiu, doar atat... spune:

    Radiografia unui caracter inexistent – Senatorul Resturilor Vochitoiu Haralambie

    De-a lungul timpului Vochitoiu s-a dovedit un asiduu colectionar de carnete de partid. A debutat sub soarele Partidului Socialist. Cand a simtit ca soarele PS este la apus a tradat si a ajuns in PSD, sub zodia celor trei trandafiri. Din cauza lacomiei si a caracterului intrigant Vochitoiu a tradat increderea celor din PSD colaborand amplu si detaliat cu PDL-ul local si judetean (imediat dupa alegerile pierdute a declarat in Romania Libera ca el vrea sa intre la guvernare alaturi de PDL – singurul lider local si judetean!). Averea i-a crescut sub ochii cuprinsi de mirare ai colegilor din PSD pe care ii pacalea ca este cinstitsi lupta impotriva portocaliilor. Pana la urma a fost exclus si s-a refugiat sub pulpana infractorului Dan Diaconescu care in spatele degetului mare arata de fapt degetul mijlociu electoratului. PPDD s-a dovedit partidul puscariabililor si al celor fara de caracter, partidul tradatorilor. Ajuns senator prin redistribuire, prin intrigi si minciuni a reusit sa indeparteze colegii senatori din ppdd. Isi dorea functiile numai pentru el. Dupa ce a pus pe butuci si PPDD-ul se refugiaza la UNPR, partid care nu are mai mult de 1% in sondajele nationale si care a colaborat perfect cu PDL-ul, fiind la guvernare ani buni. Sub semnul vulturului, pe care il va transforma in curand intr-o cioara ponosita, Vochitoiu va incerca sa puna in aplicare visul sau de aur: secretar in ministerul muncii sau, de ce nu, ministrul muncii. Iluzii. Vochitoiu a pierdut sansa de a demonstra ca are caracter ramanand in barca celor care i-au oferit o sansa atunci cand nu mai avea niciuna. La putere sunt prea multi (86%), in opozitie putea sa se remarce. Cati profitori ca Vochitoiu nu se regasesc printre cei 86%? Propunem ca la urmatoarele alegeri Vochitoiu sa candideze sub semnul sobolanului care fuge de pe corabia in flacari! Un caracter ca si cascavalul, doar ca si la cascaval materia este mai consistenta decat gaurile. La Senatorul Resturilor e invers, tocmai de aceea si radiografia unui caracter inexistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus