Comunicat de presă Adrian David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara

Patru ani furați!

Patru ani ne-au furat Laurențiu Nistor și PSD Hunedoara! 4 ani de visuri, de speranțe, ani din viața noastră în care, în loc de evoluția promisă, de bunăstarea clamată, ne-au servit iluzii. 4 ani în care în județ nu s-a întâmplat nimic din ce au promis, nimic din ce ar fi fost normal și obligatoriu să realizeze Consiliul Județean Hunedoara, aflat sub conducerea lui Laurențiu Nistor și a PSD Hunedoara.

Astăzi se împlinesc 4 ani de când Laurențiu Nistor a depus jurământul și a devenit președinte al Consiliului Județean Hunedoara. „Consider că suntem capabili să dezbrăcăm haina politică şi să arătăm electoratului că el este şeful, şi nu noi. Dacă ne vom respecta jurământul depus, cetăţenii nu vor avea ce regreta. Vor fi patru ani cu greutăţi, cărora trebuie să le facem faţă. Dacă ne vom mulţumi doar cu statutul de aleşi, va fi, însă, şi mai dificil. Cer colegilor ca toţi să facem ceea ce ne-a cerut electoratul, adică să asigurăm o viaţă mai bună hunedorenilor”, spunea în 25 iunie 2016 Laurențiu Nistor.

Câte din toate acestea s-au și realizat? Nimic! Haina politică a atârnat greu pe umerii lor. Laurențiu Nistor și PSD Hunedoara au înșelat încrederea oamenilor, au furat 4 ani din calendarul dezvoltării județului. Ne-au promis o Hunedoară puternică, dar câți dintre noi putem afirma astăzi, cu sinceritate, că județul este cu adevărat unul puternic?

Sunt 4 ani de când ne-au furat visurile. Laurențiu Nistor a promis o viață mai bună hunedorenilor, aici, acasă la ei. În schimb, acum suntem pe primul loc în regiune la depopulare, la migrație. Sătui de promisiuni fără acoperire, oamenii își construiesc viitorul nu doar în alte țări, ci și în alte zone din România, acolo unde dezvoltarea nu este înlocuită de minciuni politice, ci chiar se întâmplă.

Și totuși, în acești 4 ani, Consiliul Județean Hunedoara, sub conducerea lui Laurențiu Nistor și a PSD, a marcat o premieră. Una neagră. Pentru prima dată în istoria județului, timp de 4 ani, nu s-a realizat nici măcar o investiție care să fi fost gândită, începută și finalizată, în acest mandat.

Sunt 4 ani de când județul este condus de Laurențiu Nistor și PSD Hunedoara, 4 ani în care nu am progresat nici în privința infrastructurii, nici în privința sănătății, nici în privința atragerii de investitori sau de fonduri europene.

Sunt 4 ani de „NU SE POATE”. 4 ani de NIMIC!

Mai pot hunedorenii încă 4 ani în ritmul acesta? Cu siguranță NU!

Adrian Nicolae David

Prim-vicepreședinte PNL Hunedoara

4 răspunsuri

 1. Daca are cunostinta si nu a facut plangere “organelor abilitate” e complice , daca nu e calomnie ! (in forma continuata ) 🙂 🙂

 2. Antivirus@Romania.ro' Din rau in mai rau pas cu pas. spune:

  O fi dar sub conducerea Guwernerului meu tara merge din rau in mai rau si nu sunt semne de speranta.

 3. Cetatean@Romania.ro' Visele lui Adi - niste cosmaruri pentru cetatenii Hunedoarei spune:

  Cand te uiti la figura lui Adi, te bate gandul ca mai bine fara visele lui !
  Urmatorul vis fiind taierea majorarilor de pensii si ajutoare votate de Parlament si promulgate de Seful PNL ! Cum sa-i doresti succes ?

  1

 4. Oare ce zice Adrian David de hotiile comise de tatal sau, fostul militian David?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus