Deținătorul mărcii CORVINUL, Octavian Alexandru Marin, a venit ieri la Hunedoara.

47.000 de euro – atât cere proprietarul mărcii Corvinul ca să cedeze definitiv brandul municipiului Hunedoara.

Primăria municipiului Hunedoara nu poate să cumpere direct marca, pentru că nu îi permite legislația în vigoare. Primarul Dan Bobouțanu, spune că va găsi forma legală prin care iubitorii fotbalului să poată să ajute la cumpărarea mărcii de la actualul proprietar.

„Omul de afaceri Octavian Alexandru Marin a venit ieri la Hunedoara, tocmai pentru a discuta despre cedarea mărcii către municipiul Hunedoara. Cel mai corect ar fi să cumpărăm marca, cedarea ei către Primăria Hunedoara pentru o perioadă scurtă de timp nu avantajează pe nimeni, acestea fiind concluziile discuțiilor. E normal ca domnul Marin să își dorească să vândă și ne-a asigurat că nu va face acest lucru, dacă nu se asigură că, în final, marca nu ajunge la Primăria municipiului Hunedoara.

Unitatea administrativ – teritorială nu poate achiziționa direct, pentru că nu are voie, legal, să dea acești bani. De aceea, consider că singura variantă este să o cumpărăm noi, hunedorenii. – Aducem Corvinul acasă! – este campania la care m-am gândit. Vom găsi forma legală, după ce vom discuta cu juriștii, a acestei campanii. În principiu, mă gândesc să deschidem un cont, în care să se facă donații, astfel încât noi, hunedorenii, iubitori ai fotbalului și corviniști convinși, să achiziționăm marca, pe care o vom dona apoi orașului. Așa, aducem Corvinul acasă! Îi chem alături pe toți hunedorenii, care își doresc la fel de mult ca și mine ca numele Corvinul să se întoarcă acasă! Îi chem alături pe toți cei care își amintesc și trăiesc cu gloria vremurilor în care Corvinul era acolo, sus, în ierarhia fotbalului românesc! Îi chem alături și pe mai tinerii iubitori ai Corvinului, care, deși nu au trăit acele vremuri, au moștenit de la părinții lor pasiunea pentru culorile atât de îndrăgite ale echipei noastre de suflet! Vă chem alături pe toți hunedorenii să aducem Corvinul acasă, a declarat Dan Bobouțanu.

Marca Corvinul a ajuns în posesia omului de afaceri din București în urmă cu câțiva ani. În anul 2004, FC Corvinul Hunedoara a fost exclusă din campionat din cauza datoriilor și dezafiliată de la FRF. Marca fusese înregistrată de Mircea Alic la OSIM. Când Mircea Alic s-a judecat cu Rapid București pentru „cazul Lobonț” și a ajuns la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, singura persoană care l-a ajutat cu cheltuielile a fost omul de afaceri Octavian Alexandru Marin. Pentru că nu a avut bani să plătească toate cheltuielile legate de acest caz și niciun hunedorean nu i-a susținut cauza, Mircea Alic a fost ajutat de Marin, căruia i-a dat marca înregistrată la OSIM.

Rămâne de văzut cât de tare își doresc hunedorenii ca numele Corvinul să se întoarcă acasă. Va avea Hunedoara o campanie gen „Cumințenia pământului” sau „Dați un leu pentru Ateneu!”? Suporterii sunt singurii care pot decide dacă „Aducem Corvinul acasă!”.

corvinul 2 

2 răspunsuri

  1. lascusflorin@gmail.com' Corvinul 1921 spune:

    Campania Aducem Corvinul Acasa e de un an de zile . Cum poate sa vina Boboutanu (care tot timpul a fost contra suporterilor ) si sa zică ca vrea sa facă el campania de donații?

  2. corvinul@yahoo.com' aducemcorvinulacasa spune:

    Băi, ia uită-te tu la data articolului! Voi ați copiat sloganul, nu Bobouțanu de la voi. Prin acest comentariu, recunoașteți că ați copiat sloganul. De ce furați, mă? Articolul e de 4 ani, voi l-ați copiat cu nerușinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus