La solicitarea conducerii Consiliului Județean Hunedoara, reprezentanții Registrului Auto Român – Reprezentanța Deva s-au deplasat în Valea Jiului pentru a veni în sprijinul agricultorilor. Astfel, miercuri, la Petrila, au fost efectuate procedurile legale de inspecție a tractoarelor aparținând unui număr de aproximativ 20 de fermieri.

„Le mulțumesc celor de la RAR că au răspuns și astăzi solicitării noastre și s-au deplasat din nou în Valea Jiului pentru a veni în sprijinul proprietarilor de mașini agricole, de data aceasta din orașul Petrila, cărora le-au efectuat ITP-ul pentru tractoare. De asemenea, împreună cu cei de la RAR Deva, vom răspunde și solicitărilor primite de la fermierii din Vulcan, Lupeni și Uricani, pentru care vom organiza întâlniri în care să fie efectuate în Valea Jiului ITP-urile obligatorii pentru tractoare, oamenii fiind scutiți astfel de un drum”, a spus administratorul public al județului, Costel Avram.

Oamenii au semnalat conducerii CJ Hunedoara și o serie de alte probleme care țin de circulația tractoarelor și a mașinilor agricole pe drumurile naționale, motiv pentru care administratorul public al județului s-a angajat să poarte o discuție lămuritoare și cu cei de la Poliția Rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus