Dacă ești în permanentă căutare de chilipiruri sau modalități ușoare de a face bani, iată o nouă pistă! HBO România pune la bătaie un premiu în valoare de 2.500 de dolari pentru o persoană cu multă imaginație.

În calitate de producător de ficțiune, HBO România lansează un nou concurs de scenarii, care vizează o singură secțiune: serial original. Până pe 15 mai 2015 doritorii pot intra în competiție încărcând pe pagina de concurs scenariul primului episod al unei serii TV originale care respectă cadrele unui proiect HBO.
Compania caută scenarii autentice, îndrăznețe și originale, centrate pe realități românești, care spun o poveste puternică și aduc cel puțin un personaj memorabil în scenă. Scenariile finaliste vor fi analizate și evaluate de către un juriu de specialiști în producție originală HBO Romania și HBO Europe. Finaliștii vor fi anunțați în data de 3 august 2015, iar oricare dintre aceste proiecte poate deveni următorul serial original HBO Europe, realizat în România. Câștigătorul concursului va fi anunțat pe data de 24 august și va primi un premiu de 2500 de dolari.

Mai multe informaţii AICI
libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus