Dacă ai deja un teren sau vrei să cumperi unul, există o mulțime de idei pe care le poți aplica pentru a pune pe picioare o afacere. Iată câteva dintre cele mai profitabile afaceri.

În momentul în care vrei să începi o afacere, spațiul pentru desfășurarea activității este esențial. De multe ori chiriile ating prețuri enorme, ceea ce nu este tocmai avantajos pentru un tânăr antreprenor. Însă, dacă ai deja terenul, atunci ar trebui să te gândești să începi una dintre următoarele idei de afaceri:

Fermă de animale. În mediul rural sau departe de agitația orașului, dacă ai un teren, cel mai bine este să începi o afacere cu o fermă de animale. De ce? Pentru că profitul este prevăzut pe termen lung. Poți crește animale și păsări pentru a vinde carne ori poți încerca să vinzi ouă, lapte, brânză, etc.
 Teren de sport. Fie organizezi activitați recreaționale în aer liber pentru copii în fiecare sezon, fie amenajezi un teren de tenis sau fotbal care poate fi foarte ușor închiriat persoanelor interesate.
Camping. Dacă ai un teren aproape de o zonă turistică importantă  sau care oferă o priveliște spectaculoasă, atunci transformă-l într-un camping pentru turiști.
Centru de organizare evenimente. Mulți viitori miri caută să își organizeze nunta într-un decor de poveste și nu într-un local aglomerat din oraș. Amenajează spațiul astfel încât să poți organiza evenimente private și petreceri tematice pentru doritori.
Patinoar. Un spațiu mare special amenajat pentru iubitorii sportului de iarna poate fi o idee de afacere sezonieră care să îți genereze un profit fabulos.
Teren de vanatoare. Dacă ai un teren într-o zonă numai bună de vânat, atunci amenajează-l și închiriază-l pentru vânătoare pentru doritorii care vor să plătească pentru a putea vâna în siguranță.
Afacere cu lemne pentru foc. În primul rând, dacă terenul este protejat și acoperit cu pădure, atunci el poate fi folosit drept loc pentru depozitarea lemnelor pentru foc sau ca și spațiu de procesare ori depozitare a lemnului.
Spațiu de depozitare. Pe un teren cu o suprafață mare se pot construi o mulțime de hale de producție care să funcționeze drept spații de depozitare pentru diferite obiecte. Terenul poate fi configurat și închiriat pe perioade limitate de timp ca și unități de stocare individuale.
sursa: dcbusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus