Hunedoara Liberă se alătură demersului pe care colegii lui Marius Pak îl fac de câteva zile, strângând bani pentru Șerban

Șerban este un băiețel din Deva și are nevoie de ajutorul nostru. Tăticul lui este militar al Armatei Române. E cunoscută solidaritatea militarilor și, de aceea, tăticul lui Șerban le-a scris colegilor săi, cerându-le sprijinul.

Hunedoara Liberă se alătură demersului pe care colegii lui Marius Pak îl fac de câteva zile, strângând bani pentru Șerban.

În finalul scrisorii tăticului lui Șerban aveți toate informațiile necesare, dacă doriți să donați.

Vă mulțumim!

„Dragi colegi din toată țara, sunt fruntaș Pak Marius din Deva și cu tot respectul, fac un apel către voi, militarii Armatei Române.
Șerban, fiul meu de 2 ani și jumătate, a fost foarte încercat în ultimele 7 luni. Pentru început a fost diagnosticat cu o boală autoimună, denumită Sindrom Kawasaki, pentru care a avut de tras câteva luni bune, cu spitalizări și tratamente foarte tulburătoare pentru el și de lungă durată. Ulterior, în urma unui consult psihiatric, a fost diagnosticat cu TSA (tulburări din spectru autist) și sindrom hiperchinetic (ADHD).
Încercăm din răsputeri să facem fața terapiei comportamentale, dar este foarte foarte costisitor. Momentan nu reușim să îi oferim decât o oră pe zi, dar pentru un succes cât mai rapid și o evoluție cât mai bună, ar necesita chiar 2 sau 3 ore pe zi, asta ar însemna costul a 3.000 lei pe lună, ceea ce pentru noi este foarte greu pentru că această sumă este tot venitul lunar al familiei… Soția nu lucrează pentru că Șerban necesită asistența permanentă. Nu mai punem la socoteală ca ar fi imperios necesar terapia de la Constanța cu delfini, care se face o data la 6 luni, costul fiind de 1500 euro/ședința (ședința fiind de 2 saptămâni) + terapia 3 C+ terapie senzorială pe care, de asemenea, nu ne-o permitem.
Șerban nu se alimentează cu orice, nu putem să îi oferim orice mâncărică, trebuie o dietă fără gluten, care este foarte costisitoare…
Lucrez peste program în construcții, mă zbat zi și noapte, dar, cheltuielile cu tratamentul, întreținerea casei și coșul zilnic mă doboară… nu mai fac față, simt că nu mai am putere să merg mai departe.
Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, cât stă în puterea fiecăruia, va rog dacă puteți sa ne ajutați și să ne susțineți pentru a putea oferi lui Șerban o recuperare cât mai rapidă și o viața de copil cât de cât normală.
Noi îl așteptăm pe Moș Crăciun cu bradul împodobit… și cel mai frumos cadou posibil este ca Șerban să poată fi tratat mai departe și să se facă bine.
Vă mulțumesc tuturor pentru că ați citit povestea noastră!
Pentru cine dorește sa ne ajute contul este
IBAN: RO98 RZBR 0000 0600 1766 0583
Moneda: RON
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
Titular Marius Ciprian Pak

2 răspunsuri

  1. Ghitazamfirescu@mail.com' Gheorghe Zamfirescu spune:

    Sper sa nu se afle in treaba din nou civicul orasului, protejatul primaruluj, si sa faca anticampanie asa cum a facut si in cazul lui Tudor din Mangalia acum 8-10 ani. Si sper ca Serban sa se faca bine cat mai repede si donatiile a cat mai multor oameni sa ajute in acest scop. Si sper ca Hunedoara (fosta) Libera sa nu imi cenzureze acest mesaj.

  2. Mulțumim frumos pentru susținere !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus