ALDE Hunedoara îl vrea pe Tăriceanu candidat la președinție Într-o rezoluție semnată de președintele Organizației Teritoriale a ALDE Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, se arată că liberal – democrații susțin candidatura lui Tăriceanu la prezidențiale

„În România zilelor noastre avem nevoie de un președinte care să simtă și să gândească românește, un român cu mult bun simţ care să nu-şi denigreze ţara şi poporul,care sa pună valorile si tradiţiile româneşti mai presus de persoana sa, care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții viabile pe termen scurt și în perspectivă.
Avem nevoie de un președinte care să acţioneze demn și curajos în soluţionarea problemelor interne iar pe plan extern,să ne reprezinte cu onoare si demnitate.Să nu accepte indicaţii si condiţionari care altor state europene le sunt străine.
Pentru considerentele de mai sus, Organizaţia Teritorială ALDE Hunedoara susţine candidatura dlui.Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019 şi cere conducerii centrale a partidului să demareze de îndată negocieri cu partenerul de guvernare PSD,pentru stabilirea unui candidat comun în persoana dlui.Călin Popescu –Tăriceanu, singurul care-l poate învinge pe actualul preşedinte”, se arată în document.

5 răspunsuri

  1. „În România zilelor noastre avem nevoie de un președinte care să simtă și să gândească românește, un român cu mult bun simţ care să nu-şi denigreze ţara şi poporul,care sa pună valorile si tradiţiile româneşti mai presus de persoana sa, care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții viabile pe termen scurt și în perspectivă”, zise Micea Molot cel mai mare nesimtit din judetul Hunedoara care ocupa primul loc in sondaje, pe persoana fizica, cu 1% din preferintele electoratului.

    Bai, dar voua nu va e rusine? Un partid de senili: Tariceanu, Molot, Bovina Nicolai si altii.

  2. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

    Alde e partid? Stiam ca e gruparea penalului Tariceanu, nu partid politic..

  3. Nu pot sa cred ca ALDE Hunedoara susţine candidatura dlui.Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019 , datorita faptului ca la europarlamentare a obtinut un scor foarte mic , nefiind sustinuti candidatii de Molot. , acesta a lucrat mana – n mana cu PNL , numind in majoritatea sectiilor de votare membrii PNL in locul celor de la ALDE.

  4. Acest excroc MOLOT cotizeaza din greu la CHITOIU ,fac afaceri cu carbune la termocentrala Mintia il doare in Pu.. de ALDE .

  5. Perfect.Procentul lui nu va depasii numarul nevestelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus