Incapabili să se definească în peisajul politic hunedorean, liderii ALDE se aruncă în șabloanele trasate de Mircea Moloț.

Călin Popescu Tăriceanu le-a spus recent liderilor ALDE că partidul se află în fața unei provocări majore, aceea ca ALDE să atragă noi alegători de dreapta: „Atrageți și propuneți candidați cu carte de vizită, care au făcut ceva, nu vreau și la noi specia de politicieni de carieră, care nu știu să facă nimic”, avertiza Tăriceanu.

În județul Hunedoara, mesajul de la centru a ajuns, se pare, distorsionat, astfel că liderii formațiunii, consiliați de Moloț, sunt pe cale să trântească proiectul politic al fostului premier. Pornind din start cu deficitul de credibilitate și de imagine al fostului președinte, ALDE Hunedoara (zisă și Alde Moloț) riscă serios să se plaseze sub pragul electoral.

Formațiunea politică rezultată din fuziunea dintre PLR și PC, ALDE, își sapă singură groapa prin asocierea cu fostul lider al PNL Hunedoara, Mircea Moloț, anchetat de DNA pentru fapte de corupție.

Un răspuns

  1. Adunatura de hoti si ratati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus