Vor fi desemnați 70 de președinți și de locțiitori

Tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și a locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție pentru alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 va avea loc în 7 august, de la ora 8.30, la sediul Tribunalului Hunedoara – Sala de judecată nr. 121.

Vor fi desemnați 70 de președinți și 70 de locțiitori, astfel – Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Hunedoara nr. 22, apoi vor fi alese conducerile birourilor municipale – 7, începând cu reședința de județ – Deva, care este circumscripția municipală numărul 1, iar apoi numerotarea continuă în ordine alfabetică a celorlalte municipii – Brad – nr. 2, Hunedoara – nr. 3, Lupeni – nr. 4, Orăștie – nr. 5, Petroșani – nr. 6 și Vulcan – nr. 7. Numerotarea continuă cu circumscripțiile orășenești, care sunt tot 7, așezate în ordine alfabetică, iar apoi cu cele comunale – 55, de asemenea așezate tot în ordine alfabetică, așa încât comuna Zam devine circumscripția comunală nr. 69.

În 27 septembrie, hunedorenii vor vota pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Hunedoara, a celor 32 de membri ai CJ, a celor 69 de primari și, în total, în cele 69 de unități administrativ – teritoriale vor fi aleși 823 de consilieri locali.

 

alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus