Surse guvernamentale au declarat că alegerile parțiale pentru postul de primar al municipiului Deva ar putea avea loc în 29 octombrie sau 5 noiembrie.
Surse guvernamentale au declarat că alegerile parțiale pentru postul de primar al municipiului Deva ar putea avea loc în 29 octombrie sau 5 noiembrie.

Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali prevede la art.10, aliniatul 2, spune următoarele:

„În cazul unor alegeri parţiale, organizate în situaţiile prevăzute de Legea nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării. În acest caz, termenele prevăzute de prezenta lege, cu excepţia celor de 24 de ore, se reduc la jumătate. Dacă din operaţiunea de reducere la jumătate a termenelor rezultă fracţiuni de zile egale sau mai mari de 12 ore, rotunjirile se fac în plus; fracţiunile mai mici de 12 ore nu se iau în calcul”.

SONDAJ DE OPINIE

Cine are cele mai mari șanse că fie ales primar la Deva?

View Results

Loading ... Loading ...

13 răspunsuri

 1. Trebuie sa fii prost gramada sa votezi cu lipitorul de afise PSD Radu Barb. Acesta a absolvit studiile superioare in anul 2016 (la 40 de ani) la o facultate obscura din Sibiu: Alma Mater, apoi in acelasi an a fost pus politic la conducerea unei insititutii din judet fara pic de experienta. Vai si amar daca un om netrebnic ca asta va ajunge sa conduca Deva.

 2. Radu Barb

 3. Radu Barb

 4. Nu înțeleg de ce alegeți un primar susținut de partide, și nu votați un independent. Primarul susținut de partide va fi sclavul partidului, dar un independent va fi vertical.

 5. Te aștept să vorbești cu dl. Danci și să candidezi ptr PNT MANIU-MIHALACHE

 6. mult succes

 7. cacovean.adrian@yahoo.com' Cacovean Adrian spune:

  Cel mai pregatit este Eduard Cristoi (independent)
  Si cel mai bun este Eduard Cristoi (independent)
  Si va castiga Eduard Cristoi (independent)

 8. Eliza.konya.1@facebook.com' Konya Eliza spune:

  Felicitari d ului Cristoiu Eduard Claudiu,pt alegerile partiale la Deva,sivsper ca indelendent va castigator,si va fii ales in functia de primar.

 9. Tiberiulouiza@gmail.com' Tiberiu louiza spune:

  CEL MAI POTRIVI ESTE CRISTOIU EDUARD CLAUDIU! ( INDEPENDENT) NU ALEGETI PRIMAR CARE ESTE SUSTINUT DE PARTIDE.. GANDITI-VA LA VIITORUL COPIILOR DUMNEAVOASTRA…DATI O SANSA…
  VOTATI NUMAI CRISTOIU EDUARD CLAUDIU(INDEPENDENT)

 10. Nu trebuie ales un primar sustinut de partide!
  Dati o sansa pentru copii dumneavoastra!
  Alegeti CRISTOIU EDUARD CLAUDIU (INDEPENDENT)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus