Liderul interimar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat astăzi ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale.

“Vreau sa anunt o decizie legata de candidatura la Presedintia Romaniei. Sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Am forta, personalitatea, conturul, experienta, viziunea, capacitatea de a lupta pentru ca la toamna PSD-ul sa nu puna mana pe Presedintia Romaniei. In acelasi timp, cunosc foarte bine dreapta romaneasca. Nu pot sa nu tin cont de toate aceste lucruri, eu stiu ca oamenii politici adevarati sunt cei care schimba sondajele si nu sondajele schimba oamenii politici adevarati.

Constient ca este urgent ca eforturile de unificare sa faca pasi cat mai concreti, ca e absolut urgent ca un candidat unic al dreptei sa fie desemnat, anunt intentia de a  nu mai candida la Presedintia Romaniei si de a favoriza desemnarea grabnica pana la 15 iulie, cel tarziu,  a unui candidat acceptat mai usor de tot ceea ce inseamna dreapta”, a anuntat Antonescu.

Deputatul PNL Ludovic Orban a salutat sambata anunțul lui Crin Antonescu de a nu mai candida la alegerile prezidentiale.“Klaus Iohannis este presedintele de care Romania are nevoie”, a declarat Ludovic Orban.

SURSA: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus