Ediția cu numărul 24 a Campaniei „Premianții fără premii” aduce în atenția hunedorenilor un tânăr care se luptă pentru a menține viu spiritul corvinist și pentru ca orașul lui să fie în centrul atenției. Este vorba despre Alin Barna, hunedoreanul care se implică în activitățile societății civile și în colectivitățile din care face parte pentru a schimba ceva în sportul hunedorean și pentru a transforma municipiul Hunedoara în cea mai importantă destinație turistică din Transilvania.

Corvinul Hunedoara a rămas în memoria românilor prin valorile pe care le-a dat acestei țări: Michael Klein, Ioan Andone, Mircea Rednic, Romulus Gabor sau Mircea Lucescu. Acum, performanțele de atunci nasc nostalgii. Alin Barna este unul din tinerii care nu au renunțat la visul de a vedea Hunedoara pe harta performanțelor sportive și este unul dintre principalii iniţiatori ai reactivării Corvinului Hunedoara.

Sâmbătă,  5 aprilie, începând cu ora 11,  hunedorenii vor avea ocazia să-l cunoască pe Alin Barna, președintele Asociației Suporterilor Corviniști. Evenimentul ce are loc în Piața Victoriei din Deva se dorește a fi o modestă răsplată din partea societăţii pentru valorile autentice ale societății.

Proiectul „Premianții fără premii” a fost aprobat în competiția Galei Societății Civile 2014, ediția a XII-a,  în cadrul secțiunilor: Comportament civic și participare publică și Originalitate. Câștigătorul Marelui Premiu al Galei Societătii Civile 2014 va fi anunțat în cadrul unei festivități de premiere, care va avea loc la începutul lunii iunie, în Bucuresti. Gala Societății Civile este un proiect inițiat în anul 2002, ce are ca scop promovarea și premierea activității sectorului non-profit din România.

2 răspunsuri

  1. Toti luptati pentru Corvinul (doar in afirmatii) … de 10 ani nu s-a schimbat nimic. Respect pentru cei care inca mai lupta, lasati-o balta, sunt prea multe interese.

  2. Pingback: Interviu in oglinda cu un proaspat premiant : Alin Barna | Alin Barna. Blog personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus