Finanțatorul echipei FC Hunedoara, Alina State, și-a prezentat demisia din funcția de președinte al clubului încă din luna februarie, dar Consiliul Director (CD) nu a reușit să se întrunească nici până acum pentru a-i aproba decizia și a găsi un înlocuitor

Potrivit finanțatorului formației FC Hunedoara, un nou președinte a fost propus pentru clubul hunedorean. „Eu nu mai pot să umblu pe banii mei pentru a întruni CD. Dacă se va continua în ritmul ăsta și tot amână, nu-mi rămâne decât să-i acționez în instanță. Am ales funcția de președinte al clubului ca să am un control asupra actelor. Propunerea mea a fost ca domnul Dan Stroia să preia funcția de președinte”, a spus Alina State. Din CD face parte vicepreședintele Gelu Simoc, reprezentantul lui Mircea Lucescu, reprezentantul lui Ioan Andone, George Mara, Robert Muzsic, un reprezentant al Primăriei municipiului Hunedoara și Corina Oprișiu, secretar.

alina state

Alina State a precizat pentru Hunedoara Liberă.ro că George Mara invocă faptul că este mai tot timpul plecat și din această cauză nu se poate prezenta la ședință. Ea mai precizează că Simoc a avut un răspuns de neînțeles „dacă nu vine Mara, nu vin nici eu”, a spus State.

Motivul principal pentru care CD nu se reunește și tot amână  discuțiile ar fi acela că Alina State ar vrea să plece de la vară, lăsând clubul cu datorii. „Ei cred că eu vreau să plec și să las clubul cu datorii, dar primăria trebuie să-și achite restanțele”, a mai precizat Alin State.

Primăria nu are bani pentru FC Hunedoara

Consiliul Local Hunedoara a aprobat pentru CS FC Hunedoara suma de 594.755 lei, pentru anul bugetar 2013, dar până în momentul actual s-au alocat doar 97.383,60 lei, se arată într-o cerere a clubului hunedorean către primarul Viorel Arion. Potrivit Alinei State, motivul pentru care primăria nu a efectuat aceste plăți a fost lipsa banilor.

10169043_690452577686229_2064481736_n

Alina State a semnat un contract pe 2 ani cu FC Hunedoara, contract care urmează să expire în această vară. „Deocamdată vreau să fie liniște la club. Din vară mai vedem, dar mai există o șansă ca să nu plec de la echipă, rezultatele din play-off”, a spus Alina State.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus