Este anchetă epidemiologică la Spitalul Județean Deva, după ce testele și pentru doi pacienți sunt pozitive. Este vorba despre două persoane care nu au intrat în contact cu cei doi medici de la Secția de Oncologie. Persoanele vor fi transportate la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara „Victor Babeș”.

 

2 răspunsuri

  1. daniela_aleinad20@yahoo.com' Basaraba Daniela spune:

    Buna ziua!! Si tatal meu a fost in spital internat de luni pana joi seara pentru a face chimioterapie. I au dat drumul acasa fara nici o problema . Nici macar nu i au spus ca e posibil ca 2 medici sa fie infectati cu covid 19. Intradevar nu a avut contact cu ei, dar dupa ce a plecat el au bagat sectia in carantina. Azi a sunat la dsp si i au spus ca nu trebuie sa stea izolat ca medici respectivi nu au fost de joia trecut prin spital. Le a spus sa vina sa i faca un test dar evident au spus ca trebuie sa aibe simptome. Daca stam logic sa gandim, daca asteptam in cazu lui sa i apara simtomele desi are cancer cu metastaze la ficat si plamani si face chimioterapie,nu cred ca o sa mai aibe nici o sansa. Cred ca la toti cei ce au fost pe sectie ar trebui sa le faca teste. Nu stiu cu cine sau unde trebuie sa vorbim. Multumesc

  2. 3424234@yahoo.com' Nuck Chorris spune:

    Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara „Victor Babeș” a decis sa nu mai primeasca pacienti din alte judete. Va recomand ca pe viitor sa va informati mai bine inainte de a publica o stire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus