Acțiunile de monitorizare a traficului rutier continuă și duminică!

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat mai multe activităţi în trafic, în data de 26.02.2016, în urma cărora au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 120 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În urma activităţilor de monitorizare a traficului rutier, 57 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri, în data de 26.02.2016, depăşeşte 35.000  de lei.

Poliţiştii hunedoreni vor acţiona în continuare, asupra principalei cauze generatoare de accidente rutiere grave: viteza (peste limita legală admisă sau viteza neadaptată la condiţiile meteo rutiere).

Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 12 permise de conducere, dintre care 5 pentru consum de alcool, 5 pentru viteză şi două pentru alte fapte, în timp ce pentru neregulile tehnice constatate la autovehicule au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus