Patrula de menţinere a ordinii publice din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vâlcan a depistat în data de 06 februarie a.c., în jurul orei 16.00, în zona Groapa cu cenuşă-Căprişoara din municipiul Vulcan, un bărbat care încărca lemne de foc, specia mesteacăn, într-o dubiţă marca Mercedes.

Numitul L.G., nu a putut prezenta documente legale din care să rezulte provenienţa materialului lemnos.

Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

De asemenea, jandarmii montani au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos (0,85 mc), care a fost predat DCF Iscroni (Ocolului Silvic Lupeni).

Totodată, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Nucşoara au finalizat cercetările pentru o faptă din data de 03 februarie a.c, când au depistat pe Valea lui Ion din satul Ponor, comuna Pui, un bărbat care transpota material lemnos, specia fag, cu un atelaj ataşat la un autoturism de teren.

Numitul P.A., nu a putut prezenta documente legale din care să rezulte provenienţa materialului lemnos.

Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

De asemenea, jandarmii montani au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos (0,93 mc), care a fost predat Ocolului Silvic Pui.

Foto: Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus