Fiefurile dreptei incep sa iasa din umbra la jumatatea zilei.

PSD-ul incepe sa se linisteasca usor dupa o prima parte a zilei fulminanta, in timp ce judetele cu tendinte de dreapta incep sa vina tare din spate.

In ceea ce priveste topul prezentei la vot, lucrurile sunt, in mare parte, neschimbate fata de dimineata. PSD rupe tot si cel mai important aspect este ca in judetele fruntase dominate copios de PSD se inregistreaza si cele mai mari prezente pe mediul rural. Concluzia este ca PSD-ul isi face treaba foarte bine in bazinul sau electoral. Ilfovul si Hunedoara sunt fiefurile de dreapta care tin piept pana acum cel mai bine furiei pesediste.

Top prezenta la vot:

Olt – 17.62%

Dambovita – 15,92

Ilfov – 15.69

Teleorman – 15,31%

Mehedinţi – 15.30%

Prahova – 14.74%

Hunedoara – 14,54%

Dolj – 14,45%

DREAPTA SE TREZESTE

A inceput sa apara o dominatie pe zona urbana, fata de rural, in Tulcea, Suceava, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Galati, Braila. Per ansamblu, s-a mai redus putin din decalajul urban-rural. Prezenta la urne a crescut de peste doua ori fata de dimineata, insa decalajul dintre urban si rural s-a pastrat. De asemenea, creste prezenta in mediul urban in Alba (PDL), Botosani (PNL), Giurgiu (PNL), Iasi (PNL), Ilfov (PNL).

SURSA: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus